Επικαιρότητα

Στο κυρίως στάδιο οι εργασίες στο νέο κόμβο

Off

Οπλισμένοι με μεγάλη υπομονή θα πρέπει να είναι οι οδηγοί που είτε επιλέξουν συνειδητά είτε βρεθούν τυχαία να διέρχονται από τον κόμβο της Δομπόλη στη συμβολή των οδών Δωδώνης και Κενάν Μεσαρέ, αφού από χθες, οι εργασίες διαμόρφωσης του κυκλικού κόμβου μπήκαν στο κυρίως στάδιο.

Από νωρίς το πρωί, το κέντρο της διασταύρωσης αποκλείστηκε από την ανάδοχο εταιρεία προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες διαμόρφωσης στο εσωτερικό του κόμβου (δαχτυλίδι) κάτι ανάλογο με αυτό που είχε γίνει τους προηγούμενους μήνες και στον κυκλικό κόμβο στο Δικαστικό.

Οι προσωρινές προσβάσεις και διέξοδοι για τη ροή της κυκλοφορίας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τους οδηγούς είναι προφανές, ότι ειδικά τις ώρες αιχμής δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τον αυξημένο κυκλοφοριακό φόρτο, και γι’ αυτό τουλάχιστον την πρώτη ημέρα των εργασιών, τις ώρες αιχμής, στο σημείο βρισκόταν και άνδρες της Τροχαίας ρυθμίζοντας την κυκλοφορία.

Ο δήμος Ιωαννιτών που είναι ο φορέας υλοποίησης του έργου του κυκλικού κόμβου στο σημείο, όπως και στον τρίτο κόμβο που επίσης υλοποιείται στη συμβολή των οδών Γράμμου και Ίωνος Δραγούμη στη Νέα Ζωή προς το αεροδρόμιο, ζητά την κατανόηση των συμπολιτών για την πρόσκαιρη ταλαιπωρία, ευελπιστώντας όμως, σε οφέλη που όπως αποδείχθηκε με τη λειτουργία του κόμβου στην κεντρική πλατεία θα είναι πολλαπλάσια.

Τις ώρες αιχμής πάντως, όπως από τη 1 το μεσημέρι μέχρι και τις 14.30 η επιβάρυνση λόγω του κυκλοφοριακού φόρτου στο σημείο ήταν αυξημένη, υπήρχε μεγάλη καθυστέρηση στη διέλευση των οχημάτων, παρά την παρουσία της Τροχαίας. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα, ότι η «ουρά» των οχημάτων που ξεκινούσε από τον κόμβο στη Δομπόλη, έφτανε μέχρι το ύψος της Στρατολογίας στη μέση της οδού Δωδώνης. Έτσι, αν κάποιοι οδηγοί πρόκειται να κινηθούν από ή προς το συγκεκριμένο σημείο, το καλύτερο που θα έχουν να κάνουν, είναι να αναζητήσουν νωρίς κάποια άλλη εναλλακτική, ειδικά αν πρόκειται για τις πρωινές ή τις μεσημεριανές ώρες, κατά την προσέλευση και την αποχώρηση των μαθητών από τα σχολεία.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ