Εκδηλώσεις

Στήριξη στη δράση της εθελοντικής αιμοδοσίας

Off

Η Διοίκηση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου στήριξε την πρωτοβουλία του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων (Σ.Ε.Σ.Τ.Η.) για τη διοργάνωση Εθελοντικής Αιμοδοσίας στα γραφεία Διοίκησης της Τράπεζας, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη με μεγάλη ανταπόκριση από μέλη και μη μέλη του Συλλόγου, δίνοντας το μήνυμα για τη σημασία της προσφοράς αίματος.

Την πρωτοβουλία αγκάλιασαν και μέλη της Διοίκησης που συνέβαλαν και αυτοί με τη σειρά τους στην αιμοδοσία, όπως σημειώνεται.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου Ιωάννης Βουγιούκας δήλωσε σχετικά: «Στηρίζουμε τη σπουδαία αυτή πρωτοβουλία του Συλλόγου που ενισχύει το αίσθημα προσφοράς και αλληλεγγύης των εργαζομένων μας. Από την πλευράς μας καλύψαμε όλα τα έξοδα μετακίνησης όλων των εργαζομένων που ήρθαν στα Γιάννενα για να δώσουν αίμα. Θα είμαστε πάντα αρωγοί σε τέτοιες πρωτοβουλίες».

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου Απόστολος Μπαλτζώης σημείωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μέσα από τη συνεργασία μας με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Π.Γ.Ν.Ι. και την αρωγή της Διοίκησης της Τράπεζας, πραγματοποιήσαμε την εθελοντική αιμοδοσία. Άλλωστε, ο Σύλλογός μας τηρεί επί σειρά ετών τράπεζα αίματος. Στόχος μας ήταν η ανανέωση και διαρκής παρακαταθήκη αίματος, η ικανότητα παροχής άμεσης βοήθειας σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και η ανάπτυξη πνεύματος αλληλεγγύης και εθελοντικής προσφοράς. Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” σε όλους όσοι συνέδραμαν για την επιτυχή διοργάνωση της εν λόγω δράσης και κυρίως στους εθελοντές αιμοδότες που συμμετείχαν. Θα είμαστε παρόντες μέσω αντίστοιχων μελλοντικών πρωτοβουλιών, οι οποίες θα έχουν θετικό αντίκτυπο στα μέλη μας, στους εργαζόμενους της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου και στην τοπική κοινωνία».

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ