Επικαιρότητα

Μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των συνταξιούχων

Off

Το είπαν και το έκαναν! Ο λόγος για τα μέλη των συνταξιουχικών οργανώσεων από την Ήπειρο, την Αιτωλοακαρνανία, την Κέρκυρα και τη Λευκάδα, που διοργάνωσαν μία μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη στο κέντρο των Ιωαννίνων.

Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες και την καταρρακτώδη βροχή νωρίς το πρωί στο λεκανοπέδιο, εκατοντάδες συνταξιούχοι, μέλη των οργανώσεων και των Ταμείων του ΙΚΑ, του ΟΑΕΕ και των Πολιτικών Συνταξιούχων, έδωσαν δυναμικό «παρών» στο κέντρο των Ιωαννίνων. Λεωφορεία με συνταξιούχους έφτασαν λίγο μετά τις 10 το πρωί από τις άλλες πόλεις της Ηπείρου, καθώς επίσης από την Κέρκυρα, το Αγρίνιο, τη Λευκάδα, το Μεσολόγγι και την Αμφιλοχία.

Στις ομιλίες που ακολούθησαν οι εκπρόσωποι των συνταξιουχικών οργανώσεων που τοποθετήθηκαν, περιέγραψαν σε δραματικούς τόνους την κατάσταση που βιώνουν εκατομμύρια συνάδελφοί τους όλων των Ταμείων στη χώρα, που εδώ και δεκατρία χρόνια βλέπουν τις συντάξεις τους μόνο να μειώνονται. Από την άλλη και ενόψει της υλοποίησης των κυβερνητικών εξαγγελιών για αυξήσεις στις συντάξεις από τον Ιανουάριο, οι εκπρόσωποι των συνταξιούχων κράτησαν μικρό καλάθι, λέγοντας πως σχεδόν ένα εκατομμύριο συνταξιούχοι δεν πρόκειται να δουν καμία αύξηση, λόγω της προσωπικής διαφοράς που εφαρμόστηκε με το Νόμο Κατρούγκαλου και δεν αναπροσαρμόστηκε μέχρι σήμερα.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ