Τελευταία Νέα

Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 06:00
Τελευταία Ενημέρωση: 01 Φεβρουαρίου 2023
Επικαιρότητα

«ΔΩΔΩΝΗ – Δύναμη Δημιουργίας», η παράταξη του Γ. Καραμπίνα

Off

Πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο συνάντηση των υποψηφίων Προέδρων Δ.Δ. και υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων, που συμμετέχουν στη δημοτική παράταξη η οποία δημιουργήθηκε με σκοπό τη διεκδίκηση της Δημοτικής Αρχής στο Δήμο Δωδώνης κατά τις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές.

Στο πλαίσιο της συνάντησης παρουσιάστηκε το όνομα του συνδυασμού «ΔΩΔΩΝΗ Δύναμη Δημιουργίας» με το οποίο η παράταξη θα συμμετέχει στις εκλογές. Ένα όνομα, που όπως τόνισε ο κ. Καραμπίνας: «συνδυάζει την ιστορική επωνυμία ΔΩΔΩΝΗ με την αποφασιστικότητα και τη δυναμική, που έχει αποκτήσει η παράταξη (ΔΥΝΑΜΗ), ώστε να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για την ανάπτυξη του Δήμου μας (ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ) με σκοπό την ευημερία των δημοτών μας στη σύγχρονη εποχή».

Παράλληλα δόθηκε η ευκαιρία να γίνει ενημέρωση για τις αλλαγές στον εκλογικό νόμο με τον οποίο θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές και για τις πολιτικές διεργασίες στα δημοτικά πράγματα.

«Η συνάντηση αυτή αποτελεί ακόμη ένα σημαντικό βήμα για την ανάπτυξη κουλτούρας συνεργασίας και ομαδικότητας ανάμεσα στα στελέχη της παράταξης, στοιχεία απαραίτητα για την ομαδική δουλειά, που απαιτεί η διοίκηση ενός δήμου, αλλά τα οποία δυστυχώς σήμερα ελλείπουν από τον δήμο Δωδώνης.    

Ο μεγάλος αριθμός και η μαζική συμμετοχή των στελεχών, που έχουν ήδη ανακοινώσει την υποψηφιότητά τους, δείχνει ότι η παράταξη «ΔΩΔΩΝΗ – Δύναμη Δημιουργίας» έχει κατακτήσει έναν πολύ υψηλό βαθμό ωριμότητας και προχωρά δυναμικά και με αισιοδοξία για τη νίκη στο δρόμο προς τις εκλογές», αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Καραμπίνας.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ