Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024 02:07
Τελευταία Ενημέρωση: 07 Φεβρουαρίου 2023
Εκδηλώσεις

Με συγκρατημένη αισιοδοξία για το μέλλον της επιχειρηματικότητας

Off

Με συγκρατημένη αισιοδοξία, ότι τα περισσότερο δύσκολα ανήκουν στο παρελθόν και πως σταδιακά η επιχειρηματικότητα θα αρχίσει να βιώνει καλύτερες συνθήκες και ευοίωνες προοπτικές, ο επιχειρηματικός κόσμος των Ιωαννίνων αντάλλαξε ευχές στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, το βράδυ της Δευτέρας.

Στην αρχή μίας εκλογικής χρονιάς και των εθνικών και των αυτοδιοικητικών εκλογών, όπως όμως και των διαδικασιών που αναπόφευκτα θα ανοίξουν για την επόμενη διοίκηση του Επιμελητηρίου, η εκδήλωση συγκέντρωσε πλήθος μελών του Επιμελητηρίου και των τοπικών φορέων, με τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ.κ Μάξιμο να πραγματοποιεί τον αγιασμό.

Ακολούθησαν σύντομοι χαιρετισμοί από τον περιφερειάρχη Αλ. Καχριμάνη, τους βουλευτές Μαρ. Κεφάλα και Στ. Καλογιάννη αντίστοιχα, τον αντιδήμαρχο Ευαγ. Πήχα και τον πρόεδρο του παραρτήματος Ηπείρου του ΤΕΕ Ιωάν. Τσίγκρο.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Δημητρίου έκανε έναν απολογισμό του 2022 για την επιχειρηματικότητα, ενώ τις ευχές του προς τον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής και ευρύτερα εξέφρασε με δηλώσεις του και ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Επιμελητήριο Γρηγ. Γκίκας.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ