Τελευταία Νέα

Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 05:54
Τελευταία Ενημέρωση: 22 Φεβρουαρίου 2023
Επικαιρότητα

Υπάρχει πλέον χρόνος για διαβούλευση

Off

Παράταση του χρόνου της δημόσιας διαβούλευσης, που έληγε την 1η Μαρτίου, μέχρι τις 30 Απριλίου για τις ΕΠΜ των περιοχών Natura ανακοίνωσε χθες από τα Γιάννενα, ο αρμόδιος υφυπουργός Περιβάλλοντος Γ. Αμυράς, τονίζοντας πως δίνεται επιπλέον ο απαραίτητος χρόνος για τη συμμετοχή και περισσότερων φορέων, αλλά και πολιτών στη διαδικασία της διαβούλευσης.

Η ανακοίνωση του κ. Αμυρά έγινε στο πλαίσιο της τοποθέτησής του στην αρχή της ημερίδας που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης για τα δηλητηριασμένα δολώματα και για τους σκύλους ανίχνευσης αυτών, με τον κ. Αμυρά να αναφέρεται ειδικότερα στη διαδικασία των ΕΠΜ που θα οδηγήσουν στην υπογραφή Π.Δ για την περιοχή της Παμβώτιδας.

«Τα συζητάμε στα Γιάννενα εδώ και 20-25 χρόνια, αλλά μόνον η Κυβέρνηση Μητσοτάκη είχε την πολιτική βούληση να προχωρήσει με υπευθυνότητα και χωρίς διαχωριστικές γραμμές ή άλλους προσανατολισμούς στην έκδοση των Ειδικών Περιβαλλοντικών Μελετών. Αποφασίσαμε λοιπόν, επειδή βλέπουμε, ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον να παρατείνουμε τη διαδικασία της διαβούλευσης μέχρι τις 30 Απριλίου και συνολικά η περίοδος αυτή θα διαρκέσει περίπου πέντε μήνες», σημείωσε ο κ. Αμυράς.

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ