Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024 01:58
Τελευταία Ενημέρωση: 09 Μαρτίου 2023
Επικαιρότητα

Τελευταία προθεσμία για τη λειτουργία των ΣΜΑ

Off

Η Περιφέρεια υπερασπίστηκε και θα συνεχίζει να υπερασπίζεται μέχρι τέλος τη νομιμότητα και τις συμβάσεις που έχουν υπογραφή.  Αυτό ανέφερε ο Περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης, στο Περιφερειακό Συμβούλιο την Πέμπτη το μεσημέρι, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, για τη λειτουργία των Σταθμών Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων,

Ανακοίνωσε επίσης ότι, μετά από νέα συνάντηση που έγινε με κεντρικούς φορείς, έχει δοθεί προθεσμία ώστε σήμερα ή το αργότερο την προσεχή Δευτέρα να υπάρξει συμφωνία για τη δοκιμαστική λειτουργία των ΣΜΑ. «Μετά το διάστημα αυτό, θα κλείνει ο φάκελος θα γίνεται οριστική παραλαβή και θα ολοκληρώνεται η πληρωμή εφόσον ζητηθεί από τον ανάδοχο», όπως σημειώνεται. Ο Περιφερειάρχης ανέφερε ακόμη ότι «έχει σταλεί εξώδικο στην ανάδοχο κοινοπραξία του εξοπλισμού και σε μη συμμόρφωσή της, θα ακολουθηθεί διαδικασία έκπτωσής της».

Ως προς το ζήτημα που υπάρχει με το ΧΥΤΥ Βλαχέρνας, είπε ότι «έγινε καταγγελία στην Ευρωπαϊκή Ένωση και ζητήθηκαν εξηγήσεις, καθώς συνέχιζε να δέχεται απορρίμματα από Δήμους που δεν τα μετέφεραν στο εργοστάσιο».

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ