Δευτέρα 29 Μαΐου 2023 05:21
Τελευταία Ενημέρωση: 23 Μαρτίου 2023
Αθλητικά

Με χαμόγελο και αισιοδοξία για το μέλλον

Off

Με πολλά αστραφτερά χαμόγελα που γεμίζουν με αισιοδοξία και ελπίδα την πόλη μας, για ένα καλύτερο μέλλον και όχι μόνο στον αθλητισμό, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης η ετήσια εκδήλωση βράβευσης των αθλητών και αθλητριών που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους το προηγούμενο έτος.

Η εκδήλωση της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Νεολαίας και Άθλησης του δήμου Ιωαννιτών, αποτελεί διαχρονικά την επίσημη αναγνώριση της τοπικής κοινωνίας όπως αυτή εκπροσωπείται από τον δήμο Ιωαννιτών για την προσπάθεια των αθλητών και αθλητριών, των προπονητών τους, των σωματείων στα οποία ανήκουν αλλά και των οικογενειών τους.

Χαιρετισμό στην αρχή της εκδήλωσης απηύθυνε η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ελ. Ακονίδου, που εξέφρασε θερμά συγχαρητήρια στους πραγματικούς πρωταγωνιστές των βραβεύσεων, κάνοντας ιδιαίτερες αναφορές στο «ευ αγωνίζεσθαι», την επιμονή, την προσωπική υπέρβαση, την ευγενή άμιλλα, την αυτογνωσία, τη συνεργασία, την ομαδικότητα, και πάνω απ’ όλα στο ήθος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η Βουλευτής Ν. Ιωαννίνων, κ. Μερόπη Τζούφη, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Νεολαίας και Άθλησης Δήμου Ιωαννιτών, κ. Ελένη Ακονίδου, οι Αντιπεριφερειάρχες, κ.κ. Πρόδρομος Γαϊτανίδης και Ηλίας Γκαρτζονίκας, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Καλλίνικος Ναυρόζογλου, ο Συνταγματάρχης, κ. Βασίλειος Χελάς, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής, κ. Αθανάσιος Σκούφης, ο Αντιπύραρχος, κ. Λεωνίδας Καραλής, οι Αντιδήμαρχοι, κ.κ. Γεώργιος Λώλης, Αριστείδης Παππάς, Γιάννης Αϊβατίδης, Ευάγγελος Πήχας, η Αντιδήμαρχος, κ. Χριστίνα Κωτσαντή, οι Επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων, κ.κ. Θωμάς Μπέγκας και Αριστείδης Μπαρτζώκας (Πρόεδρος Δ.Ε.Υ.Α.Ι.), ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α,

κ. Δημήτρης Πάνου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, κ.κ. Γιάννης Τσίμαρης, Γωγώ Γιώτη, Βάσω Μέγα, Στέφανος Σίντος, Βασίλειος Κοσμάς και Μάκης Χρυσοστόμου, ο Αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Νεολαίας και Άθλησης Δήμου Ιωαννιτών, κ. Βασίλειος Γιαννάκης, ο Αντιπρόεδρος και ο Ταμίας της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ, κ.κ. Βασίλειος Πλαστήρας και Θανάσης Χρήστου, ο Πρόεδρος του Α.Ο. Σπάρτακος Ιωαννίνων, κ. Αναστάσιος Λάγκας και η Πρόεδρος του Ν.Ο.Ι., κ. Μάρθα Παλαιοπάνου.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ