Πολιτισμός

«Μια μουσική παρέα με… καρδιά»

Off

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου, ο Σύλλογος «Οι φίλοι του βιβλίου» και το Δημοτικό Ωδείο Άρτας έχουν ετοιμάσει για τους μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Νομού Άρτας, μια εκδήλωση, μια αφήγηση ενός παιδικού βιβλίου με συνοδεία παρουσίασης μουσικών οργάνων, με τίτλο, «Μια μουσική παρέα με …..καρδιά».

Η μουσική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Διώνη την Παρασκευή 31 Μαρτίου και ώρα 10.00 π.μ., θα έχει διάρκεια 60΄ και Θα απευθύνεται σε μαθητές από Β΄ έως Δ΄ δημοτικού σχολείου.

Όπως αναφέρεται στο κάλεσμα, η εκδήλωση είναι μια προσπάθεια μύησης στην φιλαναγνωσία και ταυτόχρονα την επιρροή της μουσικής στην έκφραση συναισθημάτων μέσα από την ανάγνωση. Μια μικρή διασκευή στην πλοκή του παραμυθιού «Μια παρέα με …καρδιά» της Λ. Βαρβαρούση  με την προσθήκη μουσική υπόκρουσης.

Τι γίνεται όταν οι ήρωες των παραμυθιών βγαίνουν έξω από τα βιβλία; Όταν μια καρδιά χάσει το άλλο της μισό; Παρόλο που ο καθένας είναι διαφορετικός όλοι μαζί ενωμένοι μπορούν να πετύχουν τα πάντα.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ