
Επιστημονική και Μουσικοχορευτική εκδήλωση συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Ηπείρου, ο Δήμος Ιωαννιτών, το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών και το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ιωαννίνων “Σχεδία”
το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Απριλίου , στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Χορού, στις 7:30 μ.μ. στην αίθουσα “Βασίλειος Πυρσινέλλας” του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών.
Ο αντιπεριφερειάρχης Οδυσσέας Πότσης, η πρόεδρος της Σχεδίας Σοφία Μαρκούλα και ο Πάνος Τζιόβας εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής, κάλεσαν χτες το κοινό να συμμετέχει στο διήμερο εκδηλώσεων.
Η Παγκόσμια Ημέρα Χορού γιορτάζεται στις 29 Απριλίου. Καθιερώθηκε το 1982 από το Διεθνές Συμβούλιο Χορού της UNESCO, με σκοπό να στρέψει την προσοχή του κοινού προς την τέχνη του χορού.
Related Posts
-
26 Σεπτεμβρίου 2023 -
31 Αυγούστου 2023 Πιο κοντά στο 7ο Castle Rock Festival
-
26 Αυγούστου 2023 Πιο κοντά στο 7ο Castle Rock Festival
-
10 Αυγούστου 2023 Βραδιές ελληνικής λαϊκής μουσικής
-
-
2 Ιουνίου 2023 Πλούσιες εκδηλώσεις στο Φεστιβάλ Τεχνών «Μωυσής Ελισάφ»
Κατηγορίες
- Επικαιρότητα(17.131)
- Πολιτικό Ρεπορτάζ(465)
- Ελλάδα(110)
- Οικονομία(1)
- Πολιτισμός(3.724)
- Εκδηλώσεις(1.335)
- Ήπειρος(1.905)
- Αθλητικά(2.527)
Αρθρογραφία
Είσοδος