Επικαιρότητα

Θλίψη για την απώλεια του Γιώργου Πλεύρη

Off

Ένας άνθρωπος που πρόσφερε πολλά, ένας διευθυντής σχολείου που αγαπήθηκε από μαθητές, γονείς και συναδέλφους, έχοντας βοηθήσει τα μέγιστα την εκπαιδευτική κοινότητα της πόλης δεν είναι πια μαζί μας.

Ο Γιώργος Πλεύρης, ο διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Ιωαννίνων, έχασε τη μάχη που έδινε εδώ και καιρό και έφυγε από τη ζωή. Η κηδεία του επί χρόνια διευθυντή του ιστορικού σχολείου των Ιωαννίνων, έγινε την Δευτέρα, στον τόπο καταγωγής του, το Βουργαρέλι Άρτας.

Η ΕΛΜΕ Ιωαννίνων, σε ανακοίνωσή της, εκφράζει τη βαθιά της λύπη για τον αδόκητο θάνατο του συναδέλφου Πλεύρη Γεωργίου, διευθυντή του 1ου Γυμνασίου Ιωαννίνων.

«Αγαπητός σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα, ο Γιώργος ήταν ένας εξαιρετικός συνάδελφος που άφησε το δικό του στίγμα στον χώρο της εκπαίδευσης. Ειλικρινά συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στους οικείους του και στη σχολική κοινότητα του 1ου Γυμνασίου Ιωαννίνων», αναφέρει. Παράλληλα και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Ιωαννίνων αποχαιρετά με βαθιά θλίψη τον Διευθυντή του.

«Ακούραστος εμπνευστής για τους μαθητές και τους συναδέλφους του. Στήριγμα εμπιστοσύνης για γονείς και κηδεμόνες. Ο Γεώργιος Πλεύρης ταύτισε το όνομα του με το 1ο Γυμνάσιο δίνοντάς του μια ξεχωριστή θέση ανάμεσα στα εκπαιδευτήρια της πόλης μας. Το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο και το βάρος της απουσίας του μεγάλο. Καλό του ταξίδι», αναφέρει ο Σύλλογος Γονέων.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ