Αθλητικά

Η πιο δύσκολη ώρα η σημερινή…

Off

Ο επίλογος της 15ετούς παρουσίας και προσφοράς του Γ. Χριστοβασίλη στα διοικητικά δρώμενα της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ γράφεται σήμερα στη μία το μεσημέρι στον Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στη Γλυφάδα, όπου θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία για τον εκλιπόντα πρόεδρο του ΠΑΣ.

Στην εξόδιο ακολουθία και την κηδεία που θα ακολουθήσει, θα παραστεί σύσσωμη η οικογένεια του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, με τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, κάτι που αποτέλεσε κοινή απόφασή τους στην προπόνηση της Δευτέρας.

Μοναδικές εξαιρέσεις θα είναι κάποιοι ξένοι παίκτες της ομάδας που είχαν ήδη βγάλει εισιτήρια για τις πατρίδες τους και στάθηκε αδύνατο να αλλάξουν την ημερομηνία της αναχώρησής τους. Ο θάνατος του Γ. Χριστοβασίλη σηματοδοτεί το τέλος μίας εποχής, αναμφίβολα της πιο επιτυχημένης στην ιστορική διαδρομή του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ από την ίδρυσή του το 1966 μέχρι σήμερα. Επίσης όμως σηματοδοτεί και την απαρχή μίας νέας εποχής, που βρίσκεται και πάλι την οικογένεια Χριστοβασίλη στη διοίκηση, με τα παιδιά του, Παναγιώτη και Γιάννη αντίστοιχα, να αναλαμβάνουν την ευθύνη έπειτα και από την ολοκλήρωση των διαδικασιών μεταβίβασης των μετοχών πριν από ένα 10ήμερο.

Λόγω της απώλειας του Γ. Χριστοβασίλη, οι προγραμματισμένες συζητήσεις της διοίκησης με τον Θαν. Στάικο και τους συνεργάτες του που επρόκειτο να ξεκινήσουν αυτές τις ημέρες, θα πάρουν μία παράταση, εκτιμάται όμως ότι δε θα καθυστερήσουν και πάρα πολύ, αφού ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν πρέπει να ξεκινήσει και το μεγαλύτερο τμήμα του ρόστερ να έχει ολοκληρωθεί με την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας στο τέλος Ιουνίου.

Οι νοσηλευτές βραβεύουν τον ΠΑΣ

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στο μεταξύ παρέλαβε μία τιμητική πρόσκληση βράβευσης από την Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος, με αφορμή τη συμμετοχή της στην 1η Πανελλήνια Εθελοντική Δράση Δωρεάς Μυελού των Οστών. Η δράση είχε πραγματοποιηθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο, λίγο πριν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, όταν μία ομάδα παικτών του ΠΑΣ προσήλθε αυτοβούλως στο ΠΓΝΙ και έγιναν δότες μυελού των οστών.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ