Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023 02:39
Τελευταία Ενημέρωση: 16 Μαΐου 2023
Πολιτικό Ρεπορτάζ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – Προεκλογική εκδήλωση με τους υποψήφιους βουλευτές

Off

Στην τελική ευθεία προς τη μεγάλη μάχη των εκλογών την Κυριακή 21 Μαΐου, κόμματα και υποψήφιοι ανεβάζουν στροφές, απευθυνόμενοι προς το εκλογικό σώμα, με κύρια στόχευση τους αναποφάσιστους, τους απογοητευμένους, αλλά κυρίως τη μεγάλη πλειονότητα των 440.000 νέων που θα ψηφίσουν για πρώτη φορά έχοντας συμπληρώσει το 17ο έτος της ηλικίας τους από το 2020 μέχρι σήμερα.

Σε αυτό το πλαίσιο και με δεδομένο, ότι η κεντρική προεκλογική εκδήλωση και ομιλία του Κυρ. Μητσοτάκη στα Ιωάννινα πραγματοποιήθηκε στις αρχές Απριλίου, με το αναπτυξιακό συνέδριο για την Ήπειρο για να ακολουθήσει η περιοδεία του σε Παραμυθιά και Πάργα αντίστοιχα και η ομιλία στην Άρτα πριν από μία εβδομάδα, η Διοικούσα Επιτροπή Ιωαννίνων της ΔΕΕΠ πραγματοποιεί σήμερα Τετάρτη στις 19.00 στο ξενοδοχείο Grand Serai μία ανοιχτή προεκλογική εκδήλωση, στην οποία θα παρίστανται και θα τοποθετηθούν όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές του νομού Ιωαννίνων.

Στην ανακοίνωσή της η ΔΕΕΠ Ιωαννίνων καλεί τις φίλες και φίλους της μεγάλης και ιστορικής παράταξης να στείλουν μαζί το μήνυμα της νέας μεγάλης νίκης της Ν.Δ σε όλη την Ελλάδα.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ