Επικαιρότητα

Άσφαλτος σε δρόμους Άνω Καλαμά, Δελβινακίου και Λάβδανης

Off

Άσφαλτο σε δρόμους στις περιοχές Άνω Καλαμά, Δελβινακίου και Λάβδανης, περιλαμβάνουν τα δύο νέα έργα οδοποιίας που ξεκινούν άμεσα μετά την υπογραφή των σχετικών συμβάσεων, όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Πωγωνίου.

Πρόκειται για την οδοποιία των Δ.Ε. Άνω Καλαμά, Δελβινακίου και Λάβδανης με τον συνολικό προϋπολογισμό των δύο έργων να ανέρχεται στις 148.000€ (με ΦΠ.Α 24%), ενώ η χρηματοδότηση προέρχεται από ιδίους πόρους του Δήμου Πωγωνίου.

Σε ό,τι αφορά το έργο «Οδοποιία Δ.Ε. Άνω Καλαμά Πωγωνίου», θα εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης και τσιμεντόστρωσης τμημάτων οδοποιίας οικισμών που χρήζουν βελτίωσης και αποκατάστασης σε εφτά οικισμούς και συγκεκριμένα στους: Άνω Παρακάλαμο, Αρετή, Κουκλιοί, Μαζαράκι, Παρακάλαμος, Ρεπετίστα και Σιταριά.

Η μελέτη του έργου «Οδοποιία Δ.Ε. Δελβινακίου και Δ.Ε. Λάβδανης Δήμου Πωγωνίου» αφορά στην ασφαλτόστρωση και τσιμεντόστρωση τμημάτων οδοποιίας οικισμών που χρήζουν βελτίωσης και αποκατάστασης στην Αγία Μαρίνα, την Καστάνιανη, τη Σρατίνιστα και τη Χαραυγή καθώς και σε διάσπαρτα τμήματα που χρίζουν άμεσης αποκατάστασης στη Δ.Ε. Λάβδανης.

Στο μεταξύ, βρίσκεται σε διαδικασία αξιολόγησης ο διαγωνισμός του έργου «Αγροτική οδοποιία Δήμου Πωγωνίου Α’ Φάση», προϋπολογισμού 1.017.700€, το οποίο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και αναμένεται να συμβασιοποιηθεί το επόμενο διάστημα.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ