Επικαιρότητα

ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ιόνια Οδό

Off

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διαρκείας, θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Ιόνια Οδός με στόχο την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών .

Ειδικότερα, από την Τετάρτη 7 Ιουνίου έως και την Πέμπτη 10 Αυγούστου, και καθ’ όλο το 24ωρο:

•Στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Ιωάννινα:

Αρχικά, για την πρώτη φάση εργασιών, θα ισχύσει αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας, από το 20,765ο χλμ έως το 21,78ο χλμ  , με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από την εναπομείνασα δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.

Έπειτα, για τη δεύτερη φάση εργασιών, με την ολοκλήρωση της πρώτης, θα εφαρμοστεί αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας στο ίδιο τμήμα (20,765οχλμ έως το 21,78οχλμ), με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από την εναπομείνασα αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

• Στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αντίρριο:

Αρχικά, για την πρώτη φάση εργασιών, θα ισχύσει αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας, από το 22,19ο χλμ έως το 21,17ο χλμ , με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από την εναπομείνασα δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.

Έπειτα, για τη δεύτερη φάση εργασιών, με την ολοκλήρωση της πρώτης, θα εφαρμοστεί αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας στο ίδιο τμήμα (22,19ο χλμ έως το 21,17ο χλμ), με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από την εναπομείνασα αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Σε όλες τις φάσεις εργασιών το μέγιστο επιτρεπτό πλάτος διέλευσης οχημάτων είναι 3,5μ αμφίπλευρα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, για όσο διαρκούν οι εργασίες.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ