Επικαιρότητα

Πρόταση για 21 προσλήψεις εξειδικευμένου προσωπικού

Off

Η Επιτροπή Περιβάλλοντος της Περιφέρειας έκρινε ως «επιτακτική την ανάγκη να ενισχυθεί το υπηρετούν προσωπικό» της Περιφέρειας με το διορισμό συνολικά 21 άτομα ανά σειρά προτεραιότητας, κατηγορία, κλάδο, ειδικότητα και αριθμό θέσεων (βλ. πίνακας).

Η απόφαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης, ήταν ομόφωνα θετική σύμφωνα με την εισήγηση της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών και Εσωτερικής Λειτουργίας της Περιφέρειας Ηπείρου, όπως την ανέπτυξε ο πρόεδρος της Επιτροπής Αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Γοργόλης, σχετικά με την υποβολή αιτήματος στο Υπουργείο Εσωτερικών στο πλαίσιο του προγραμματισμού προσλήψεων τακτικού προσωπικού για το έτος 2024.

Σύμφωνα με την εισήγηση στην υφιστάμενη στελέχωση των υπηρεσιών της Περιφέρειας Ηπείρου, παρατηρείται έλλειψη εξειδικευμένου προσωπικού σε ευαίσθητους τομείς υπηρεσιών, με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι υπηρεσιακές εκκρεμότητες.

Πρόσθετα προσόντα

Ομόφωνα θετική ήταν και η απόφαση σχετικά τον καθορισμό πρόσθετων προσόντων για την κάλυψη των τριών εγκεκριμένων θέσεων μόνιμων υπαλλήλων κλάδου – ειδικότητας ΔΕ Χειριστών Μηχανήματων Έργου σε συνέχεια της 3ου/21ο/17-03-2023 (ΑΔΑ: ΨΒΜΙ7Λ9-ΟΤΛ) απόφασης της Επιτροπής (Έγκριση προσλήψεων τακτικού προσωπικού για την στελέχωση των υπηρεσιών της Περιφέρειας Ηπείρου στο πλαίσιο του ετήσιου προγραμματισμού προσλήψεων για το έτος 2023).

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, τα πρόσθετα προσόντα που τέθηκαν είναι:

• για τη θέση με κωδικό ψηφιακού οργανογράμματος: 9495733580 στην ΠΕ Άρτας, η απαιτούμενη άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Ειδικότητας 1ης Ομάδας Β΄ και Ειδικότητας 4ης Ομάδας Α και Άδεια Οδήγησης Β΄ κατηγορίας.

• για τη θέση με κωδικό ψηφιακού οργανογράμματος: 1151121033 στην ΠΕ Θεσπρωτίας, η απαιτούμενη άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Ειδικότητας 1ης Ομάδας Β΄ και Ειδικότητας 4ης Ομάδας Α και Άδεια Οδήγησης Β΄ κατηγορίας και

• για τη θέση με κωδικό ψηφιακού οργανογράμματος: 2911842511 στην ΠΕ Ιωαννίνων, η απαιτούμενη άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Ειδικότητας 1ης Ομάδας Β΄ και Ειδικότητας 4ης Ομάδας Α και Άδεια Οδήγησης Β΄ κατηγορίας.

ΠΙΝΑΚΑΣ

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ