Πολιτικό Ρεπορτάζ

Σύγκριση με το έργο της δικής του θητείας

Off

Στη σύγκριση των πεπραγμένων της δικής του δημοτικής θητείας από το 2002 έως το 2010 και των επόμενων δημοτικών θητειών από τις μεταγενέστερες διοικήσεις του δήμου Ιωαννιτών, επιμένει ο Νίκος Γκόντας, απευθύνοντας ανοιχτή πρόσκληση στους πολίτες των Ιωαννίνων να στηρίξουν την «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία» με την ψήφο τους στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου στον δήμο Ιωαννιτών.

Ο κ. Γκόντας ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη και δεσμεύτηκε να εργαστεί άοκνα, μαζί με τους συνεργάτες του, ώστε να γίνει η πόλη των Ιωαννίνων «Ευρωπαϊκή Πόλη Πρότυπο» και ο δήμος Ιωαννιτών, ένας δήμος που αξίζει να ζεις.

Όπως είχε αναφέρει και στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου έτσι και στην εκδήλωση παρουσίασης του συνδυασμού ο κ. Γκόντας τόνισε ότι για τους δημότες των Ιωαννίνων υπάρχει ένα δίλημμα που περιγράφεται με τη σύγκριση ανάμεσα στο τι έγινε στην πόλη επί των δικών του θητειών και στο τι έγινε από το 2011 μέχρι και σήμερα. Ο υποψήφιος δήμαρχος έκανε λόγο για 13 χρόνια στα οποία η πόλη περιέπεσε σε τέλμα καλώντας τους πολίτες να συνυπογράψουν με την παράταξη ένα συμβόλαιο επανεκκίνησης για την αναπτυξιακή προοπτική της πόλης.

Ο μεγάλος στόχος της παράταξης όπως τόνισε ο κ. Γκόντας είναι τα Γιάννενα να ξαναγίνουν πρώτη πόλη στην καθαριότητα, στα έργα, στις υποδομές και στην ανάπτυξη και όχι στα σχέδια επί χάρτου.

Για την επίτευξη αυτών των στόχων η μεγαλύτερη εγγύηση όπως ανέφερε, είναι η στελέχωση και οι δυνατότητες των στελεχών της παράταξης.

Στο πρώτο σκέλος της ομιλίας του ο κ. Γκόντας αναφέρθηκε και στον πολυκερματισμό των ψηφοδελτίων που ανήκουν ιδεολογικά στον κεντροδεξιό χώρο λέγοντας πως το γιατί συμβαίνει αυτό, είναι ένα ερώτημα που άλλοι θα πρέπει να απαντήσουν και όχι ο ίδιος που ηγείται μίας παράταξης που συμπληρώνει τρεις δεκαετίες συνεχούς παρουσίας και προσφοράς στην πόλη.

«Είμαστε η ιστορική παράταξη του τόπου και του χώρου που εκπροσωπούμε.

Η παράταξη που γεννήθηκε στα Γιάννενα και ήρθε για να μείνει, που πλαισιώνεται από συμπολίτες όλων των χώρων», ανέφερε.

Επίσης επανέλαβε πως η συνεργασία με την δημοτική αρχή έγινε γιατί η πόλη κινδύνευε να μείνει ακυβέρνητη ενώ πρόσθεσε πως κανείς δε μπορεί να αφήσει τη μεγάλη ευκαιρία που παρουσιάζεται για την πόλη και η οποία είναι η ένταξη του δήμου στις 100 ευρωπαϊκές πόλεις για την επίτευξη της κλιματικής ουδετερότητας. Αφού έκανε αναφορά στο έργο επί της δικής του θητείας προχώρησε σε παρουσίαση του προγράμματος, ενός προγράμματος με επίκεντρο το δημότη και τις ανάγκες του και με ολοκληρωμένες προτάσεις απέναντι στις προκλήσεις της εποχής. Υποδεχόμενος τέλος τους υποψηφίους ο κ. Γκόντας έκανε λόγο για «το πιο ποιοτικό ψηφοδέλτιο που έχει καταρτιστεί στο δήμο Ιωαννιτών» και κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν την «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία» ώστε όλοι μαζί να αφήσουν μία μεγάλη παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ