Πολιτικό Ρεπορτάζ

Δεσμεύεται για την υπογραφή ενός νέου συμβολαίου με τους πολίτες

Off

Παρουσία πλήθους πολιτών ο δήμαρχος Ζίτσας και επικεφαλής της παράταξης «Έντιμη Πολιτεία» Μιχάλης Πλιάκος, το βράδυ της Τετάρτης παρουσίασε την ομάδα των 231 υποψηφίων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων και προέδρων που διεκδικούν εκ νέου την ψήφο των πολιτών του Δήμου Ζίτσας στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Η τελετή των εγκαινίων ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγιασμό, παρουσία αντιπεριφερειαρχών, περιφερειακών συμβούλων, αυτοδιοικητικών και εκατοντάδων μελών και φίλων της παράταξης «Έντιμη Πολιτεία».

Στην ομιλία του ο κ. Πλιάκος έκανε λόγο για μία εκδήλωση στην οποία η «Έντιμη Πολιτεία» δεσμεύεται για την υπογραφή ενός νέου συμβολαίου με τους συμπολίτες, ένα συμβόλαιο τιμής που θα τηρηθεί απαρέγκλιτα όπως άλλωστε αποδείχθηκε, όπως χαρακτηριστικά σημείωσε, στην πράξη τα τελευταία χρόνια.

Ο δήμαρχος Ζίτσας, στη διάρκεια της ομιλίας του έδωσε τα χαρακτηριστικά του προεκλογικού αγώνα της παράταξής του, επιμένοντας σε αρχές, αξίες, εντιμότητα και ειλικρίνεια.

Ευχαρίστησε τους πολίτες που στις προηγούμενες εκλογές εμπιστεύτηκαν στον ίδιο και στα μέλη της παράταξής του τη διοίκηση του Δήμου Ζίτσας και τους κάλεσε να κρίνουν τη δημοτική αρχή για το έργα της και να συγκρίνουν τα ψηφοδέλτια των παρατάξεων που συμμετέχουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου πριν οδηγηθούν στην κάλπη.

Ταυτόχρονα ζήτησε από τους υποψήφιους της παράταξης να μην εφησυχάζουν. «Νοιώθω υπερήφανος που οι συμπολίτες μας αξιολόγησαν το έργο μας και θέλουν να προσφέρουν στο τόπο μας συμμετέχοντας στην παράταξή μας, την «Έντιμη Πολιτεία». Ταυτόχρονα όμως αισθάνομαι και το βάρος της ευθύνης που επωμίζομαι για να οδηγήσω σε νικηφόρα πορεία την παράταξή μας».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο δήμαρχος Ζίτσας απάντησε στην κριτική που δέχεται και ο ίδιος σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και η δημοτική αρχή από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης επιμένοντας πως η δημοτική αρχή και η παράταξη κινήθηκαν με γνώμονα το ήθος και την εντιμότητα, έχοντας ως βασικό στόχο την ισόρροπή ανάπτυξη του δήμου.

Έτσι, έκανε λόγο για προσπάθεια μηδενισμού του έργου της δημοτικής αρχής, με τους επικριτές και πολέμιους της δημοτικής αρχής όμως να ξεχνούν όπως ανέφερε, ότι χάθηκαν δύο χρόνια λόγω των περιοριστικών μέτρων στην πανδημία ενώ πρόσθεσε πως σκοπίμως κάποιοι αποκρύπτουν ότι δρομολογημένα έργα και παρεμβάσεις χρειάστηκε να μετακινηθούν χρονικά προς τα πίσω, και να επανασχεδιαστούν λόγω της κρίσης με τον πόλεμο στην Ουκρανία.

«Δεν ισχυριζόμαστε ότι τα κάναμε όλα τέλεια, ή ότι δεν κάναμε λάθη. Μπορεί να σκοντάψαμε αλλά δεν πέσαμε. Δεν χάσαμε το στόχο, τον επαναπροσδιορίσαμε. Το τρένο μπήκε στις ράγες και δεν μπορούν να το σταματήσουν με ανώνυμες καταγγελίες και παραπλανητικές αναρτήσεις».

Κλείνοντας ο επικεφαλής της παράταξης «Έντιμη Πολιτεία» έδωσε το στίγμα και την ταυτότητα του ψηφοδελτίου λέγοντας πως είναι ανανεωμένο, υπερκομματικό και πολυσυλλεκτικό,  που απαρτίζεται από καταξιωμένους συμπολίτες με ευαισθησίες, οράματα και πολύ όρεξη για δουλειά.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την ανάγνωση των ονομάτων και την παρουσίαση όλων των υποψηφίων της «Έντιμης Πολιτείας».

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Related Posts

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ