Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023 05:53
Τελευταία Ενημέρωση: 28 Σεπτεμβρίου 2023
Επικαιρότητα

ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ Ημερίδα απασχόλησης και κατάρτισης

Off

Το ενδιαφέρον μεγάλου αριθμού ανέργων, εργαζόμενων και εκπροσώπων εταιρειών προσέλκυσε η ημερίδα που πραγματοποίησε ο Δήμος Ζίτσας με στόχο την άμεση και αποτελεσματική διασύνδεση της προσφοράς και της ζήτησης στην τοπική αγορά εργασίας.

«Στη διάρκεια της ημερίδας έγινε παρουσίαση των θέσεων εργασίας σε επιχειρήσεις καθώς και των επιδοτούμενων προγραμμάτων κατάρτισης μέσω των οποίων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες με στόχο την επαγγελματική τους αποκατάσταση και την ενίσχυση των επιχειρήσεων με καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό» επισημαίνει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος απασχόλησης Γιώργος Λαδάς και ευχαριστεί όλους όσοι  συμμετείχαν.

Στην ημερίδα συμμετείχαν εκπρόσωποι τοπικών επιχειρήσεων ενώ στελέχη της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) Ιωαννίνων ενημέρωσαν τους συμμετέχοντες για τις θέσεις απασχόλησης καθώς και τα προγράμματα κατάρτισης που είναι σε εξέλιξη και μπορούν να εκμεταλλευτούν τόσο οι επιχειρήσεις όσο και οι άνεργοι.

Επίσης, στελέχη του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Ζίτσας αναφέρθηκαν στον ρόλο που μπορούν να διαδραματίσουν αναφορικά με τη διασύνδεση των ενδιαφερόμενων τόσο με τις επιχειρήσεις όσο και με άλλους φορείς και οργανισμούς.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ