Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023 05:11
Τελευταία Ενημέρωση: 29 Σεπτεμβρίου 2023
Εκδηλώσεις

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Συνέχεια στο συνέδριο για Θεραπευτικές Προσεγγίσεις στη Παθολογία

Off

«Διαγνωστικοί Αλγόριθμοι και Σύγχρονες Θεραπευτικές Προσεγγίσεις στη Παθολογία» είναι ο τίτλος του συνεδρίου της Α’ και της Β’ Παθολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου & της Ιατρικής Εταιρείας Ιωαννίνων που ξεκίνησε από την Πέμπτη τις εργασίες του στα Γιάννενα και ολοκληρώνεται σήμερα Σάββατο.

Υπό την επιστημονική ευθύνη του καθηγητή Παθολογίας Χ. Μηλιώνη, το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων με τη διδασκαλία των συμμετεχόντων να γίνεται με κλινικά φροντιστήρια, δηλαδή μέσω της παρουσίασης κλινικών περιστατικών για μια πιο κατανοητή και διαδραστική προσέγγιση βασιζόμενη στις σύγχρονες κατευθυντήριες γραμμές και τις αρχές της ορθής κλινικής πρακτικής, καθώς και στην αρχή της προσωποποιημένης παρέμβασης.

«Ο εκπαιδευτικός χαρακτήρας του συνεδρίου προσπαθεί να αποτελέσει το έναυσμα και να κινήσει το ενδιαφέρον των συναδέλφων, που δεν μπορούν πολλές φορές λόγω φόρτου να παρακολουθήσουν την βιβλιογραφία,  να τους φέρει κοντά με εξαιρετικούς εκπαιδευτές, δασκάλους και ερευνητές, οι οποίοι θα τους δώσουν τα μέσα και τις  γνώσεις, θα τονώσουν το ενδιαφέρον τους για μεγαλύτερη πρόοδο και θα αναπτύξουν τεχνικές και δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν στην κάθε μέρα κλινική πράξη» υπογράμμισε ο Χ. Μηλιώνης εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίηση του για την μεγάλη συμμετοχή των νέων επιστημόνων.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ