Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024 03:33
Τελευταία Ενημέρωση: 18 Οκτωβρίου 2023
Επικαιρότητα

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ Πορεία διαμαρτυρίας για τις πολεμικές επιχειρήσεις σε βάρος των Παλαιστινίων

Off

Η βροχή δεν πτόησε εκατοντάδες πολίτες που συμμετείχαν το απόγευμα της Τρίτης στη συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας για τις πολεμικές επιχειρήσεις του Ισραήλ σε βάρος του Παλαιστινιακού λαού, την οποία συγκέντρωση διοργάνωσε το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων με τη συμμετοχή της Επιτροπής Αλληλεγγύης Ιωαννίνων για την απελευθέρωση της Παλαιστίνης και πολλών πρωτοβάθμιων σωματείων και οργανώσεων.

Πριν την πορεία διαμαρτυρίας προηγήθηκε η συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο και η ομιλία της Δάφνης Παφίλη, αντιπροέδρου του Φοιτητικού Συλλόγου Χημικού του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και χαιρετισμός του Χαλέντ Καμπάνι, Παλαιστίνιου ιατρού στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Ο κ. Καμπάνι κατήγγειλε ότι το Ισραηλιτικό κράτος, μπροστά στην προετοιμασία χερσαίας στρατιωτικής επέμβασης στη Γάζα, επιδιώκει να αφανίσει όλο τον άμαχο πληθυσμό, γιατί γνωρίζει πως οι Παλαιστίνιοι δεν θα παραδώσουν ποτέ το δίκιο τους.

Ακολούθησε η κεντρική ομιλία εκ μέρους της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων από τον Δημήτρη Καλύβα, όπου ανάμεσα στα άλλα κάλεσε τους Γιαννιώτες να δυναμώσουν την αλληλεγγύη τους για τη δημιουργία ανεξάρτητου Παλαιστινιακού κράτους στα όρια του 1967 με πρωτεύουσα την ανατολική Ιερουσαλήμ, να σταματήσει η αιματοχυσία του παλαιστινιακού λαού, να επιστρέψει η φρεγάτα «ΨΑΡΑ» στη χώρα και να σταματήσει κάθε εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ