Επικαιρότητα

ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ Θα προωθήσει τα συμφέροντα του δήμου και των δημοτών

Off

Τη δημόσια δέσμευση ότι ο ίδιος προσωπικά και η παράταξη που επικράτησε στις εκλογές στον δήμο Κόνιτσας, θα κάνουν ό,τι μπορούν για να προωθήσουν τα συμφέροντα των δημοτών της Κόνιτσας και της ευρύτερης περιοχής, ανέλαβε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Ανδρ. Παπασπύρου.

Ως επικεφαλής μίας νέας παράταξης που συγκροτήθηκε με τη συνεργασία και της παράταξης του κ. Σπανού σε ένα εγχείρημα που θεωρήθηκε πολιτικά παρακινδυνευμένο, ο κ. Παπασπύρου κατάφερε να εκλεγεί νικητής στη μάχη της παράταξης με την παράταξη του νυν δημάρχου κ. Εξάρχου και από την 1η Ιανουαρίου θα επανέλθει στο δημαρχιακό θώκο μετά από ένα διάλειμμα μιας δημοτικής περιόδου.

Στις πρώτες του δηλώσεις στα τοπικά μέσα ο κ. Παπασπύρου εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς τους πολίτες για την υποστήριξή τους στην παράταξη και μετέφερε τη βούληση της νέας δημοτικής αρχής να προωθήσει τα συμφέροντα του δήμου και των δημοτών.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στη συνεργασία με τον κ. Σπανό με τις δύο δημοτικές παρατάξεις να ενώνονται και να ακολουθούν κοινή διαδρομή από τα μισά σχεδόν της τρέχουσας δημοτικής περιόδου. «Εκ των πραγμάτων αποδείχθηκε πως ήταν μία σωστή απόφαση και μία καλή προσπάθεια που επισφραγίστηκε με τη νίκη στις εκλογές. Θεωρούμε ότι οι μικροί δήμοι όπως ο δήμος Κόνιτσας δεν έχουν την πολυτέλεια πολλών δημοτικών παρατάξεων και νομίζω ότι αυτό εκτίμησαν οι συμπολίτες μας και μας στήριξαν με την ψήφο τους», ανέφερε ο κ. Παπασπύρου.

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Related Posts

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ