Αθλητικά

Ή κερδίζει ή χάνεται…

Off

Μία από τις ελάχιστες πλέον ευκαιρίες που έχει να ανατρέψει την σε βάρος του κατάσταση που μόνος του όμως δημιούργησε, έχει σήμερα ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ που υποδέχεται στους άδειους «Ζωσιμάδες» τον Παναιτωλικό.

Η αναμέτρηση στις 15.00 στο γήπεδο του ΠΑΣ είναι καθοριστικής σημασίας για τους Γιαννιώτες που αναζητούν μία νίκη – σωσίβιο καταρχάς για να βάλουν τέλος στις άθλιες εμφανίσεις τους και που παράλληλα μπορεί να λειτουργήσει και ως εφαλτήριο για την αγωνιστική και βαθμολογική ανάκαμψη. Η απομάκρυνση του Θαν. Στάικου από τον πάγκο της ομάδας και η πρόσληψη του Μιχάλη Γρηγορίου έχει δημιουργήσει καταρχάς ένα διαφορετικό κλίμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα και στους φιλάθλους μόνο που οι τελευταίοι λόγω της ακατανόητης απόφασης της Κυβέρνησης για παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου δε θα είναι εκεί για να στηρίξουν την ομάδα τους.

Επίσης, επειδή ο νέος προπονητής του ΠΑΣ έχει μόλις τρεις ημέρες στην ομάδα και είναι λογικό να μην έχει προλάβει καλά – καλά να μάθει τα ονόματα των παικτών του, είναι προφανές ότι η σημερινή αναμέτρηση με την ομάδα του Γιάννη Πετράκη θα κριθεί από την αγωνιστικότητα, τη διάθεση και την προσήλωση των παικτών του ΠΑΣ στο τακτικό πλάνο.

Να το πάρουν μόνοι τους

οι παίκτες

Αν ο κ. Στάικος και οι συνεργάτες του είχαν ένα σημαντικό μερίδιο ευθύνης για την κακή εικόνα της ομάδας που εδώ και 13 αγωνιστικές αγνοεί τη χαρά της νίκης, άλλο τόσο σημαντικό είναι και το μερίδιο της ευθύνης για τους παίκτες που με την απόδοσή τους έχουν βυθίσει την ομάδα στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Οφείλουν όμως να αντιληφθούν, ότι σε περίπτωση νέας ήττας σήμερα ή ακόμη και ισοπαλίας απέναντι στον Παναιτωλικό, θα βρεθούν αντιμέτωποι και με το ενδεχόμενο της απομάκρυνσής τους από την ομάδα τον Ιανουάριο, αφού μοναδική λύση και προοπτική σωτηρίας μπορεί να προκύψει μέσα από τις μεταγραφές.

Επίσης όμως, ακόμη και για εκείνους που θα μείνουν στην ομάδα, τα πράγματα θα είναι εξαιρετικά δύσκολα, αφού σε περίπτωση που στο τέλος του πρωταθλήματος ο ΠΑΣ δεν τα καταφέρει, θα είναι οι ίδιοι που θα έχουν απομειώσει τις δικές τους μετοχές στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Αλλαγές

Η προετοιμασία του ΠΑΣ ολοκληρώθηκε χθες με την τελευταία προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ με τον Μιχ. Γρηγορίου και τους συνεργάτες του να κάνουν και ανάλυση για τον τρόπο που αγωνίζεται ο Παναιτωλικός που προέρχεται από την ισοπαλία με την ΑΕΚ στο Αγρίνιο. Ένα στοιχείο επίσης που μπορεί να παίξει ρόλο είναι και το ότι ο ΠΑΣ είχε δύο επιπλέον ημέρες ξεκούρασης αφού αγωνίστηκε το Σάββατο στην Κηφισιά έναντι του αγώνα που είχε η ομάδα του Αγρινίου τη Δευτέρα.

Ο κ. Γρηγορίου αναμένεται να παρουσιάσει σίγουρα μία διαφορετική τακτική προσέγγιση στο παιχνίδι σε σχέση με το ακατανόητο σε βαθμό εμμονής μάλιστα 4-3-3 του Στάικου, ενώ δεν αποκλείεται να κάνει και μία – δύο αλλαγές προσώπων στο βασικό σχήμα. Σίγουρα απών θα είναι ο τιμωρημένος Γκάρο, που παράλληλα είναι και τραυματίας. Στην αποστολή βρίσκονται οι: Κλέιμαν, Αθανασίου, Σούλης, Μπακαδήμας, Μπάλαν, Μπορταγκαράι, Κόντε, Εραμούσπε, Τζίνο, Καραχάλιος, Κιάκος, Λεό, Λιάσος, Αλ. Λώλης, Παμλίδης, Πανάγου, Παντελάκης, Ριένστρα, Ροσέρο, Σόρια, Τσαούσης, Τζίμας.

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ