Αθλητικά

Άνοιξε νέες δυνατότητες ο Διασυλλογικός Αγώνας Εδαφοσφαίρισης

Off

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής ο πρώτος Διασυλλογικός Αγώνας Εδαφοσφαίρισης που πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα από την Ελληνική Ομοσπονδία μετά την επίσημη αναγνώρισή της, τον Δεκέμβριο του 2023.

Το λιμανάκι του Περάματος στο οποίο διεξήχθη ο αγώνας, δίπλα στη λίμνη Παμβώτιδα και σε ιδανικές καιρικές και γηπεδικές συνθήκες, κατακλύστηκε από δεκάδες αθλητές συλλόγων από όλη τη χώρα, αλλά και πολλούς θεατές που είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το άθλημα.

Τα ευχάριστα έρχονται από την Ομοσπονδία με τον πρόεδρό της κ. Χρονόπουλο να κάνει γνωστό πως μετά από συζητήσεις με τον περιφερειάρχη Αλ. Καχριμάνη αποφασίστηκε να διερευνηθεί η δυνατότητα ώστε το επόμενο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα να πραγματοποιηθεί στην πόλη των Ιωαννίνων.

Ο κ. Χρονόπουλος, όσο επίσης και ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας και πρόεδρος του Συλλόγου της Πρέβεζας Δημ. Καραμανίδης έπλεξαν το εγκώμιο του Συλλόγου των Ιωαννίνων για την άρτια προετοιμασία και δήλωσαν ενθουσιασμένοι από τη φιλοξενία.

Τις ευχαριστίες προς όλους όσοι βοήθησαν στη διοργάνωση του αγώνα, εξέφρασε ο πρόεδρος του Συλλόγου των Ιωαννίνων Γιάννης Παπουτσής.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Related Posts

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ