Εκδηλώσεις

Τιμήθηκε η Πολιούχος Άρτας Αγία Θεοδώρα

Off

Με κάθε επισημότητα, παρουσία πλήθους κόσμου και αρχών τιμήθηκε την Κυριακή 11 Μαρτίου η Πολιούχος Άρτας, Αγία Θεοδώρα. Χροστατούντων του σεβασμιωτάτου μητροπολίτου Άρτης κ.κ. Καλλινίκου, του πρώην Άρτας κ.κ. Ιγνατίου και του μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων κ.κ. Θεοκλήτου και με τη συμμετοχή φιλαρμονικών από την Άρτα, τα Γιάννενα, το Αγρίνιο, το Μεσολόγγι και τη μπάντα του Λιμενικού Σώματος, πραγματοποιήθηκε λιτάνευση της εικόνας της Αγίας στους δρόμους της Άρτας, που είχαν γεμίσει με πολύ κόσμο. 

«Ευχαριστούμε όλους τους συμπολίτες που παρέστησαν σήμερα στην λιτάνευση της εικόνας, καθώς και τους πολλούς επισκέπτες που ήρθαν από άλλα μέρη της Ηπείρου και της Δυτικής Ελλάδας. Ευχαριστούμε επίσης όλους όσους εργάστηκαν για να τιμήσουμε και φέτος την Πολιούχο μας», ανέφερε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης. 

Στις εκδηλώσεις την κυβέρνηση εκπροσώπησε η Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και βουλευτής Άρτας, Όλγα Γεροβασίλη, ενώ, μεταξύ άλλων, παρέστησαν ο Πρόεδρος της «Ένωσης Κεντρώων» Βασίλης Λεβέντης, οι βουλευτές Άρτας Βασίλης Τσίρκας και Γιώργος Στύλιος, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας Βασίλης Ψαθάς, η Αντιπεριφερειάρχης Ιωαννίνων Τατιάνα Καλογιάννη, οι θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες Ντίνος Παπαδημητρίου και Παναγιώτα Μητροκώστα, οι Δήμαρχοι Νικολάου Σκουφά Ευστάθιος Γιαννούλης, Γεωργίου Καραϊσκάκη Περικλής Μίγδος, Κεντρικών Τζουμέρκων Μαρίνος Γαρνέλης, Πρεβέζης Χρήστος Μπαΐλης, Ζηρού Νίκος Καλαντζής, κ.α

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου