Επικαιρότητα

Ραντεβού με την επιτυχία και φέτος για τα «Δωδωναία»

Off

Πιστά στο ετήσιο ραντεβού τους με την επιτυχία εμφανίστηκαν και τη φετινή χρονιά, τα Δωδωναία Εκπαιδευτήρια. Μετά την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής προκύπτει πως το 94 % των μαθητών των εκπαιδευτηρίων πέτυχε σε ΑΕΙ εκ των οποίων οι περισσότεροι από τους μισούς (75 %) σε σχολές υψηλής ζήτησης, ενώ σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι σε σχολές πρώτης προτίμησης.

Τα Δωδωναία και οι επιτυχίες τους στις πανελλαδικές έχουν καταστεί συνώνυμα και μία μικρή αντιπροσωπευτική ομάδα πρωτοετών φοιτητών πλέον σε διάφορες σχολές βρέθηκε χθες το πρωί στο σχολείο, για να αποχαιρετήσει και να ευχαριστήσει τους καθηγητές και τη διεύθυνση του σχολείου. 

Τρεις από τις μαθήτριες του σχολείου που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε σχολές υψηλής ζήτησης και πρώτης προτίμησης για τις ίδιες, η Βίκυ Πάντου, που εισήχθη στην Ιατρική Ιωαννίνων, η Φίλια Γκλαντζούνη στην Αρχιτεκτονική Αθηνών και η Εβελίνα Ζώη, που εισήχθη στην Ψυχολογία Θεσσαλονίκης, μίλησαν για την πορεία προς την επιτυχία, τα μυστικά της επιτυχίας αλλά και για το πόσο σημαντική ήταν η βοήθεια μέσα από την εκπαιδευτική διαδικασία και το μοντέλο που ακολουθούν τα Δωδωναία.

Ο Χρ. Καψάλης από τη διεύθυνση των Δωδωναίων, αφού εξέφρασε τα συγχαρητήρια στο σύνολο των μαθητών των σχολείων της πόλης, που πέτυχαν στις εξετάσεις, τόνισε, ότι η διαχρονική επιτυχία των Δωδωναίων Εκπαιδευτηρίων αποτελεί θεσμό και αυτές οι επιτυχίες το έχουν αναδείξει σε ένα από τα καλύτερα σχολεία στην Ελλάδα με βάση τις επιτυχίες στις πανελλαδικές εξετάσεις.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου