Αθλητικά

Αέρας ανανέωσης στο τεχνικό επιτελείο

Off

Την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή φυσικής κατάστασης Ιωάννη Ντουρουντό ανακοίνωσε χθες η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Πρόκειται για τον γυμναστή που θα διαδεχθεί τον Βασίλη Αλεξίου, έναν εγνωσμένης αξίας γυμναστή εκ των κορυφαίων στη χώρα, που μετά από μία πενταετία στον ΠΑΣ αποτελεί παρελθόν από την ομάδα. 

Το βιογραφικό του νέου γυμναστή είναι εξαιρετικό ενώ έχει πολλές εμπειρίες από την επαγγελματική του ενασχόληση και με κορυφαίους συλλόγους όπως ο Ολυμπιακός.

Ο ίδιος ο κ. Ντουρουντός στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ αναφέρει : «Είμαι πολύ χαρούμενος που έγινα μέλος της ιστορικής ομάδας του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και θέλω και εγώ με τη δουλειά μου να βοηθήσω για να επιστρέψουμε στην κατηγορία που ανήκει ο ΠΑΣ. Θέλω να ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου τον Πρόεδρο της ομάδας κ. Χριστοβασίλη, τον προπονητή κ. Γιαννίκη και το Διευθυντή Ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Νιαρχάκο».

 

Το βιογραφικό 

Ο Ιωάννης Ντουρουντός είναι προπονητής φυσικής κατάστασης στο ποδόσφαιρο (U.E.F.A. A) & εργοφυσιολόγος. Είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στη Φυσιολογία και Βιοχημεία της Άσκησης (Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Δ.Π.Θ). Έχει συνεργαστεί με ποδοσφαιρικές ομάδες επαγγελματικής κατηγορίας (Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, Al Shabab, AL Raed S. FC, Απόλλων Λεμεσού, Π.Α.Ε. Λεβαδειακός, Π.Α.Ε. Πανιώνιος, Π.Α.Ε. Παναιτωλικός, Π.Α.Ε. Πανθρακικός, Π.Α.Ε. Skoda Ξάνθη, Π.Α.Ε. Απόλλων Σμύρνης). Το 2004 απέκτησε μεταπτυχιακό δίπλωμα Προπονητικής με ερευνητικό έργο στα Διατροφικά Συμπληρώματα και Μεγιστοποίηση της Απόδοσης. 

Παράλληλα ήταν μέχρι το 2018 επιστημονικός υπεύθυνος του εργαστηρίου εργομετρίας και φυσικής απόδοσης Physiotrio Sports Clinic (Riyadh) Σαουδικής Αραβίας και έχει διατελέσει προπονητής φυσικής κατάστασης της ΠΑΕ Ολυμπιακός σε 5 παιχνίδια ομίλων Champions League 2017-2018.

OAED

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου