Επικαιρότητα

80.000 επισκέπτες στην 7η Πανελλήνια Έκθεση Άρτας

Off

Με θετική αποτίμηση από τον Δήμο Αρταίων, ολοκληρώθηκε την Πέμπτη, η 7η Πανελλήνια Έκθεση Άρτας και η Εμποροπανήγυρη, που διοργάνωσαν ο Δήμος Αρταίων και η Αναπτυξιακή του Δήμου με τη συνδιοργάνωση του Επιμελητηρίου Άρτας και του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας.

Υπολογίζεται ότι 80.000 επισκέπτες από τον νομό, αλλά και από Πάτρα, Λευκάδα, Ιόνια Νησιά, Βορειοδυτική Ελλάδα και φυσικά την υπόλοιπη Ήπειρο επισκέφτηκαν την Έκθεση και την Εμποροπανήγυρη. 

Συνολικά προβλήθηκαν σχεδόν 100 επιχειρήσεις και φορείς από την Άρτα, την Ήπειρο, την Κρήτη, την Μακεδονία, την  Λέσβο, την  Τήνο, την Αθήνα αλλά και την υπόλοιπη χώρα, γεγονός που αποδεικνύει ότι η διοργάνωση, αποτελεί έναν διαρκώς ανερχόμενο θεσμό που προβάλλει την Άρτα και ενισχύει την τοπική οικονομία. Επιπλέον, φέτος η 7η Πανελλήνια Έκθεση είχε θεματικό χαρακτήρα αφιερωμένη  στον πρωτογενή τομέα, στην τεχνολογία, στο έπιπλο και στον πολιτισμό.

Καθ’ όλη την εβδομάδα από 27/10 έως 3/11 που διήρκησε η έκθεση, πραγματοποιήθηκαν παράλληλες εκδηλώσεις στο κέντρο της πόλης, με στόχο την επιπλέον τόνωση της αγοραστικής κίνησης. 

Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι, με την ολοκλήρωση της μελέτης, η κατασκευή του Μόνιμου Εκθεσιακού, Κλειστού, Κέντρου 3.000 τ.μ. καθώς, με αυτόν τον χώρο θα πραγματοποιούνται Εκθέσεις, όλο το χρόνο, στηρίζοντας έτσι την τοπική  οικονομία. 

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ