Επικαιρότητα

Συναντήσεις ενημέρωσης για τον Γιώργο Αμυρά

Off

Το πρώτο του ραντεβού με την Τοπική Αυτοδιοίκηση των Ιωαννίνων δίνει ο νέος Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Αμυράς που θα βρίσκεται στα Γιάννενα το προσεχές σαββατοκύριακο για σειρά συναντήσεων εργασίας με την Περιφερειακή Αρχή, καθώς και με τους Δημάρχους και των οκτώ δήμων του νομού.

Συγκεκριμένα, ο κ. Αμυράς θα ξεκινήσει τον κύκλο των επισκέψεών του το πρωί του Σαββάτου με τον Δήμο Δωδώνης όπου θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Χρήστο Ντακαλέτση και θα ακολουθήσουν οι Δήμος Ιωαννιτών με τον Δήμαρχο Μωυσή Ελισάφ, η Περιφέρεια Ηπείρου με τον Περιφερειάρχη Αλέξανδρο Καχριμάνη, ο Δήμος Κόνιτσας με τον Δήμαρχο Νικόλαο Εξάρχου, ο Δήμος Πωγωνίου με τον Δήμαρχο Κωνσταντίνο Καψάλη, ο Δήμος Ζαγορίου με τον Δήμαρχο Γεώργιο Σουκουβέλο, ο Δήμος Ζίτσας με τον Δήμαρχο Μιχάλη Πλιάκο και ο Δήμος Μετσόβου με τον Δήμαρχο Κωνσταντίνο Τζαφέα. Την Κυριακή ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος θα επισκεφτεί τα Πράμαντα και τον Δήμο Βορείων Τζουμέρκων όπου θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο κ Ιωάννη Σεντελέ.

Έχοντας πρόσφατη την ανάληψη των νέων καθηκόντων του στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, ο κ. Αμυράς επιθυμεί, όπως αναφέρει στο πλαίσιο του καινούργιου ρόλου που αναλαμβάνει, να λάβει ενημέρωση για τα περιβαλλοντικά ζητήματα που απασχολούν τον νομό και χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ