Δευτέρα 29 Μαΐου 2023 09:49
Τελευταία Ενημέρωση: 16 Φεβρουαρίου 2021
Αθλητικά

Ένα ολοκληρωμένο σύστημα ψύξης – θέρμανσης στο Κλειστό

Off

Για πρώτη φορά από την κατασκευή και λειτουργία του Κλειστού της Λιμνοπούλας, στα τέλη της δεκαετίας του ’70, στο Γυμναστήριο τοποθετήθηκε και τέθηκε σε λειτουργία το νέο σύγχρονο σύστημα θέρμανσης και ψύξης, μετά τις απαραίτητες και άμεσες ενέργειες της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ.

Όπως αναφέρει, όλα αυτά τα χρόνια στο Κλειστό της Λιμνοπούλας δεν υπήρχε ψύξη και το νέο σύστημα που εγκαταστάθηκε λειτουργεί με καθαρό  αέρα. Έτσι όταν οι προπονήσεις επιτραπούν και πάλι από την Πολιτεία, αυτές θα μπορούν να γίνονται στη Λιμνοπούλα και κατά τους θερινούς μήνες.

 

Τα αποδυτήρια

Το αμέσως επόμενο διάστημα παραδίδονται ακόμα τα αποδυτήρια αθλητών και  διαιτητών, ενώ στην τελική ευθεία βρίσκονται η αίθουσα με τα βάρη και το ιατρείο που ανακαινίστηκαν ριζικά.

Με τις παρεμβάσεις αυτές και όσες προηγήθηκαν από τις αρχές του 2020, μέχρι σήμερα, το Κλειστό Γυμναστήριο παίρνει νέα μορφή στους εσωτερικούς του χώρους προς όφελος όλων όσοι θα το χρησιμοποιούν, όταν επαναλειτουργήσει, αναφέρει η διοίκηση.

"Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε ως Επιτροπή Διοίκησης, οραματιζόμαστε καλύτερες εγκαταστάσεις για τα παιδιά και τους νέους της περιοχής μας. Θεωρούμε πως το Κλειστό της Λιμνοπούλας, άλλαξε ριζικά, μπορεί πλέον να φιλοξενήσει Εθνικές ομάδες και με την επανέναρξη των προπονήσεων, όταν αυτό συμβεί, οι αθλητές του βόλεϊ, του χάντμπολ και του μπάσκετ, θα απολαμβάνουν τις προπονήσεις τους, σε σύγχρονους,  όμορφους αισθητικά, καθαρούς και πάνω απ’ όλα ιδιαίτερα λειτουργικούς χώρους. Ευχαριστώ θερμά τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για την ουσιαστική  στήριξη σε κάθε βήμα των έργων", δήλωσε ο πρόεδρος της Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ, Παντελής Κολόκας.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ