Επικαιρότητα

Λύσεις σε προβλήματα καθημερινότητας στη Βρυσούλα

Off

Η σύμβαση για την κατασκευή έργων υποδομής σε περιοχές της Βρυσούλας υπογράφηκε από τον Δήμαρχο Ιωαννίνων Μωυσή Ελισάφ και τον ανάδοχο. Πρόκειται για την δεύτερη φάση της συγκεκριμένης παρέμβασης με προϋπολογισμό 180.000 ευρώ. Πρόκειται για βελτιώσεις κι αναβαθμίσεις δρόμων οι οποίες θα ξεκινήσουν από τις οδούς Γκούρας και Θουρίων, που είναι κάθετες στην Παπαναστασίου και τη Νικοπόλεως. 

Η Βρυσούλα παρότι είναι από τις πρώτες περιοχές που έχουν ενταχθεί στο σχέδιο πόλης εξακολουθεί να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα κυρίως στις οδικές υποδομές, όπως αναφέρει ο Δήμος και μέρος αυτών θα αντιμετωπιστούν με την εργολαβία που θα ξεκινήσει τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Ο Δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ σε δηλώσεις του σημείωσε ότι με το συγκεκριμένο έργο θα επιλυθούν προβλήματα και θα βελτιωθεί η καθημερινότητα των πολιτών σε μία συνοικία όπου έχει υποφέρει πραγματικά επί χρόνια.

Ο Αντιδήμαρχος έργων Γιώργος Αρλέτος τόνισε από την πλευρά του ότι το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου υλοποιείται με συνέπεια και παρά τις δυσκολίες που προκαλεί η πανδημία και τα περιοριστικά μέτρα.

«Το συγκεκριμένο έργο ήταν υποχρέωση του Δήμου προς τους κατοίκους της Βρυσούλας. Υποχρέωση ετών που σήμερα γίνεται πράξη» υπογράμμισε στις δηλώσεις του ο αντιδήμαρχος. 

Related Posts

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου