Τελευταία Νέα

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023 08:40
Τελευταία Ενημέρωση: 02 Μαρτίου 2021
Επικαιρότητα

Η εμπορική πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Off

Με πρωτοβουλία της Αντιπροέδρου της Επιτροπής Διεθνούς Εμπορίου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Πρέβεζας με τη στήριξη όλων των επιμελητηρίων της Ηπείρου σήμερα Τετάρτη στις 18.00 ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με θέμα:

«Η εμπορική πολιτική της Ε.Ε.. Πρόσβαση στις διεθνείς αγορές και ενίσχυση της επιχειρηματικής εξωστρέφειας». Στην εκδήλωση θα απευθύνει χαιρετισμό ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης.

Η κα Ασημακοπούλου θα παρουσιάσει την επικαιροποιημένη εμπορική πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και τη νέα διαδικτυακή πλατφόρμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, "Access2Markets", η οποία αποτελεί ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο για την ενίσχυση των εξαγωγικών δραστηριοτήτων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. 

Στη συνέχεια θα τοποθετηθούν οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων Άρτας, Γιάννης Γκολομάζος, Θεσπρωτίας, Αλέξανδρος Πάσχος και Ιωαννίνων, Δημήτρης Δημητρίου και θα ακολουθήσει συζήτηση για θέματα επιχειρηματικού και Ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ