Αθλητικά

Η καρδιά του χάντμπολ χτύπησε ξανά στην Κόνιτσα

Off

Ολοκληρώθηκε το 2ο Διεθνές «Elite Handball Academy» στην Κόνιτσα, που πραγματοποιήθηκε από 16 έως 28 Ιουλίου, με τη συμμετοχή περίπου ενενήντα (90)  αθλητών και αθλητριών  ηλικίας 12-18 ετών από όλη την Ελλάδα,  υπό την  καθοδήγηση διακεκριμένων Ευρωπαίων και Ελλήνων Ομοσπονδιακών προπονητών.

Οι μικροί αθλητές και οι αθλήτριες που φιλοξενήθηκαν, αναχώρησαν από την Κόνιτσα με ευχάριστες αναμνήσεις, αλλά και αρκετά κουρασμένοι απο τις απαιτητικές προπονήσεις του έμπειρου προπονητικού επιτελείου.

Ο Ιωάννης Καραμπίνας, ο καταξιωμένος Γάλλος Λέκτορας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Χάντμπολ Guy Petitgirard, ο προπονητής Εθνικών ομάδων των αναπτυξιακών ηλικιών της Γαλλίας Max Giagheddu, διακεκριμένοι προπονητές όπως ο Γιώργος Κρανάκης, ο Παναγιώτης Ιατρούδης, ο Στέλιος Αλεπουδέας, η Marianne Verhavert, ο Κωνσταντίνος Μιχαλάκης, η Μίνα Κρανάκη και η Σοφία Αβεριάδου έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, επιβεβαιώνοντας την αγάπη τους για το άθλημα και διδάσκοντας τα μυστικά του Handball και συνάμα ήθος, υπευθυνότητα και ταπεινότητα, χαρακτηριστικά που συνθέτουν την προσωπικότητα των ξεχωριστών αθλητών, όπως ανέφερε και ο προπονητής Guy Petitgirard στην εκδήλωση της Τετάρτης. 

Όλο το προσωπικό της Μαθητικής Εστίας ανταποκρίθηκε με το παραπάνω για να μη λείψει τίποτα στους συμμετέχοντες και όλα λειτούργησαν άψογα και υποδειγματικά. 

Οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την Κόνιτσα και τα χωριά της, να απολαύσουν ράφτινγκ στον Βοιδομάτη, πεζοπορία στην χαράδρα του Αώου, να έλθουν σε επαφή με την πλούσια παράδοση και ιστορία του τόπου μας. 

Ο δήμαρχος Κόνιτσας Νίκος Εξάρχου αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει θερμά συγχαρητήρια και ευχαριστίες στους διοργανωτές, σε όλους εκείνους που συνέβαλλαν στην επιτυχημένη διεξαγωγή της διοργάνωσης, καθώς και στους αθλητές και τις αθλήτριες που συμμετείχαν. 

«Ευχόμαστε καλή συνέχεια και επιτυχία στις προσπάθειές τους και ευελπιστούμε ότι θα ξανασυναντηθούμε σύντομα στην Κόνιτσα», αναφέρει σε δήλωσή του. 

Related Posts

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου