Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024 11:03
Τελευταία Ενημέρωση: 27 Αυγούστου 2021
Επικαιρότητα

Τιμή στην προσφορά και στον αγώνα του Δ. Μπακοχρήστου

Off

Η Περιφέρεια Ηπείρου προτίθεται να τιμήσει τον ολυμπιονίκη Δημήτρη Μπακοχρήστο, σε αναγνώριση όχι μόνο των ολυμπιακών του διακρίσεων, αλλά και τα μαθήματα ζωής που δίνει στους νέους μας. 

Σε δήλωση του Περιφερειάρχη Αλ. Καχριμάνη μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου από τον Δημήτρη Μπακοχρήστο στους Παραολυμπιακούς του Τόκιο, αναφέρεται:

«Η κατάκτηση μεταλλίου στους παραολυμπιακούς αγώνες από τον Δημήτρη Μπακοχρήστο, κάτι που επαναλαμβάνεται για δεύτερη φορά, αποτελεί τιμή για την Ελλάδα και ειδικά για την Ήπειρο. Ο Δημήτρης Μπακοχρήστος αποτελεί ένα απτό παράδειγμα του τι μπορεί να πετύχει ένας νέος, αν έχει δύναμη ψυχής, καταβάλλει συνεχή προσπάθεια, προπονείται σκληρά και δεν εγκαταλείπει κανένα αγώνα.   Θέλω να τον συγχαρώ τον ίδιο και  όλους όσοι τον στηρίζουν στη μακρόχρονη αθλητική του διαδρομή». 

Συνεχίζονται όμως οι δηλώσεις συγχαρητηρίων:

Το τμήμα αθλητισμού της Ν.Ε Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ συγχαίρει τον Δημήτρη Μπακοχρήστο για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους παραΟλυμπιακούς αγώνες του Τόκιο. Ο για δεύτερη  συνεχή φορά Ολυμπιονίκης μας στην άρση βαρών σε πάγκο των 54κιλών, είναι για όλους μας ο συμπατριώτης μας που αποτελεί παράδειγμα αφοσίωσης, εντατικής δουλειάς , προσήλωσης και αγώνα. Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στον ΑΚΜΩΝΑ ΑΜΕΑ Ιωαννίνων και σε όλους εκείνους που συνέβαλαν σε αυτή τη νέα μεγάλη νίκη για τα Γιάννενα και τον Ελληνικό αθλητισμό, σημειώνει.

Η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στον αθλητή του συλλόγου ΑΚΜΩΝ ΑμεΑ Ιωαννίνων, Δημήτρη Μπακοχρήστο, για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους παραολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο.

Δημήτρη σήκωσες τα Γιάννενα και ολόκληρη την Ελλάδα ψηλά.

Μας έκανε ξανά περήφανους.

Περιμένουμε να σε υποδεχτούμε όπως αρμόζει στους Ολυμπιονίκες. Συγχαρητήρια», τονίζει.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Σπάρτακος Ιωαννίνων, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον αθλητή του συλλόγου ΑΚΜΩΝ ΑΜΕΑ Ιωαννίνων Δημήτρη Μπακοχρήστο, αλλά και στον σύλλογο, για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στην άρση βαρών σε πάγκο στους παραολυμπιακούς αγώνες στο Τόκιο. Για μια ακόμη φορά μας έκανε υπερήφανους. Συγχαρητήρια Δημήτρη», καταλήγει.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ