Επικαιρότητα

Καταργεί έξοδα και προμήθειες από τον Λογαριασμό Ταμιευτηρίου

Off

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου καταργεί τα έξοδα και τις προμήθειες για πληρωμές τηλεφωνίας, ηλεκτρισμού και νερού, μέσω πάγιας εντολής ή ηλεκτρονικής συναλλαγής, για όλους τους πελάτες που τηρούν λογαριασμό Ταμιευτηρίου.

Η Τράπεζα Ηπείρου, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της, παραμένει σε εγρήγορση και επιβραβεύει τους καταθέτες της, σε αντίθεση με την πρακτική αύξησης των προμηθειών και εξόδων συναλλαγών που ακολουθούν άλλες τράπεζες τα τελευταία χρόνια.

Επιπρόσθετα, με τη σύνδεση δύο πάγιων εντολών πληρωμής έως και τις 31 Μαρτίου, οι καταναλωτές θα μπαίνουν αυτόματα στην κλήρωση για ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο Eco Car μηδενικών ρύπων, το οποίο έχει κατανάλωση €1/100km, μηδενικά τέλη κυκλοφορίας και ελάχιστο κόστος συντήρησης.

Ο λογαριασμός Ταμιευτηρίου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου παρέχει ένα ολοκληρωμένο πακέτο τραπεζικών υπηρεσιών για γρήγορες και ασφαλείς συναλλαγές, για εξόφληση μηναίων δόσεων δανείου, λογαριασμών τηλεφωνίας, ηλεκτρισμού και νερού, πιστωτικών καρτών ή άλλων λογαριασμών, μέσω πάγιας εντολής ή ηλεκτρονικής.

Χωρίς έξοδα διαχείρισης και αδράνειας, το κλιμακούμενο επιτόκιο του λογαριασμού προσφέρει τη δυνατότητα αποταμίευσης και ανταμοιβής με πολλαπλά οφέλη για τη συστηματική αύξηση του κεφαλαίου των καταναλωτών.

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου «στηρίζει έμπρακτα την τοπική οικονομία, επανεπενδύοντας τα χρήματα της Ηπείρου στην Ήπειρο με στόχο την τοπική ανάπτυξη, γιατί η δύναμη του τόπου μας είναι στο χέρι μας», καταλήγει.

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις: https://www.epirusbank.com/citizens/deposit-accounts.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ