Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024 09:30
Τελευταία Ενημέρωση: 23 Μαρτίου 2022
Επικαιρότητα

Στο τραπέζι τα προβλήματα των κατοίκων του Περάματος

Off

Τα κυριότερα προβλήματα των κατοίκων του Περάματος είχε την ευκαιρία να συζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων.

Με πρωτοβουλία της οργάνωσης μελών Δυτικού Τομέα  του αντιπροσωπεία του κόμματος επισκέφτηκε τη Δευτέρα τη Δημοτική Ενότητα Περάματος και είχε συνάντηση-συζήτηση με τοπικούς εκπροσώπους.

Τη συζήτηση άνοιξε ο Συντονιστής Δυτικού Τομέα Πέτρος Πλιάτσικας που μετέφερε και το χαιρετισμό της βουλευτή Μερόπης Τζούφη.

Εκτέθηκαν από τους τοπικούς εκπροσώπους τα βασικά προβλήματα της κοινότητας με κυριότερα τη διάνοιξη της Εθνικής οδού στα δύο σημεία που στενεύει και είναι αίτια πολλών ατυχημάτων, τη δημιουργία κυκλικού κόμβου στην είσοδο της κοινότητας, τον καθαρισμό της βλάστησης από τον Άγιο Νικόλαο Κοπάνων ως τον αθλητικό πυρήνα, τη σηματοδότηση επί της Εγνατίας για τη δυνατότητα προσέγγισης του Περάματος και της Κακαβιάς διά μέσου της παλαιάς Εθνικής οδού Μετσόβου- Ιωαννίνων, την άμεση και ταχυτάτη έναρξη των εργασιών επέκτασης και βελτίωσης των εγκαταστάσεων του βιολογικού καθαρισμού κ.α., και ακολούθησε ευρύτατος διάλογος.

Μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης τα μέλη της αντιπροσωπείας δεσμεύτηκαν να καταθέσουν σχετικές ερωτήσεις στα όργανα της συμμετοχής τους, Περιφερειακό Συμβούλιο, Δημοτικό Συμβούλιο ώστε να εξεταστούν τα θέματα και να δοθούν απαντήσεις.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβούλιου Βαγγέλης Καραγιάννης, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μιλτιάδης Ντόβας, ο Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας Σταύρος Ιορδανίδης και μέλη του Διοικητικού Συμβούλιου, το μέλος του Διοικητικού Συμβούλιου του Οργανισμού Σπηλαίου Κων. Γούσιας, το μέλος του Τοπικού Συμβούλιου Σταύρος Γεωργίτσης και πολίτες του Περάματος.

Εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ συμμετείχαν το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Γιάννης Στέφος, ο Αναπληρωτής Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Πέτρος Παλάσχας, τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Λίλα Σουλελέ , Φίλιππος Φίλιος, Θωμάς Ρέκατας, ο επικεφαλής της Περιφερειακής Παράταξης Γιώργος Ζάψας και της Δημοτικής Παράταξης Λάζαρος Νάτσης.

Στο Κεφαλόβρυσο

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων θα επισκεφτεί το Κεφαλόβρυσο Πωγωνίου την Κυριακή 27 Μαρτίου στις 11:00 π.μ.

Στο κλιμάκιο θα συμμετέχουν η βουλευτής Μερόπη Τζούφη, ο  συντονιστής της Ν.Ε. Σάββας Δημητριάδης, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ιωάννης Στέφος, αντιπροσωπεία της οργάνωσης μελών Πωγωνίου και μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ιωαννίνων.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ