
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για την επέκταση του καταφυγίου φιλοξενίας αδέσποτων ζώων. Το χώρο του καταφυγίου επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ και οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Αρλέτος και Νίκος Τσόλης όπου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους εργαζόμενους αλλά και τον ανάδοχο.
Οι εργασίες εξελίσσονται με ικανοποιητικούς ρυθμούς και η αποπεράτωση αναμένεται να γίνει μέσα στο προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου.
Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος «πρόκειται για μία πολύ σημαντική παρέμβαση που δείχνει την ευαισθησία του Δήμου για την αντιμετώπιση ενός σοβαρού προβλήματος όπως είναι αυτό των αδέσποτων ζώων». Ο Δήμαρχος εξήρε την προσπάθεια που γίνεται από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Νίκο Τσόλη και τους εργαζόμενους και υπογράμμισε ότι απαιτείται η συνεργασία των πολιτών ώστε να περιοριστεί ο αριθμός των αδέσποτων στην περιοχή.
Ο προϋπολογισμός του νέου έργου ανέρχεται στις 262 χιλιάδες ευρώ και περιλαμβάνει την προσθήκη ισόγειου κτιρίου στο ήδη υπάρχον καταφύγιο.
Το κτίριο θα περιλαμβάνει:
-Χώρο καραντίνας με 4 θέσεις διαμονής ζώων, απομονωμένο από τον υπόλοιπο χώρο.
-Χώρο ανάπαυσης
-Χώρο άσκησης.
Related Posts
-
23 Ιουνίου 2022 -
19 Απριλίου 2022 Αλλάζει τα δεδομένα η επέκταση του Βιολογικού
-
16 Απριλίου 2022 Ένα κτίριο για το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Παίδων
-
5 Απριλίου 2022 Δράσεις για τα αδέσποτα ζώα από τον Δήμο Ιωαννιτών
-
22 Μαρτίου 2022 Το τελευταίο τρίμηνο στειρώθηκαν 105 ζώα
-
5 Φεβρουαρίου 2022 Αναβαθμίζεται ο χώρος, ενισχύεται η κοινωνική πολιτική
Κατηγορίες
- Επικαιρότητα(14.460)
- Πολιτικό Ρεπορτάζ(295)
- Ελλάδα(98)
- Οικονομία(1)
- Πολιτισμός(2.956)
- Εκδηλώσεις(1.024)
- Ήπειρος(1.776)
- Αθλητικά(2.028)
Αρθρογραφία
Είσοδος