Επικαιρότητα

ΤΙ ΖΗΤΑ Η ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΩΝ Μέτρα για τις καταστροφές που προκαλούν οι αγριόχοιροι

Off

Μέτρα για τις καταστροφές που προκαλούν οι αγριόχοιροι ζητά η «Ένωση Αγροτών».

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή ζητά «την άμεση λήψη μέτρων για τις καταστροφές που προκαλούν στην παραγωγή οι αγριόχοιροι: να επιτραπεί τα κυνήγι αγριόχοιρων για όλο το έτος ελεύθερα, να ενισχυθούν με κάθε τρόπο οι περίπολοι των Κυνηγετικών Ομοσπονδιών και να  αποζημιώνεται η καταστροφή  της παραγωγής από τον ΕΛΓΑ».

Όπως τονίζει:  «Όπως είναι γνωστό τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η γεωργία και η κτηνοτροφία είναι τεράστια και για τα οποία έχουμε επανειλημμένα διαμαρτυρηθεί σε Υπουργεία και φορείς ζητώντας την επίλυσή τους. Αναγκαζόμαστε να επανέλθουμε σε ένα πρόβλημα για το οποίο η πολιτεία  δεν έχει δώσει λύση και το οποίο διογκώνεται.

Κι αυτό είναι το γνωστό πρόβλημα με τους αγριόχοιρους, οι οποίοι πλέον όχι μόνο καταστρέφουν την παραγωγή, αλλά καθημερινά κάνουν επιδρομές και στα σπίτια. Η αγροτική παραγωγή αφανίζεται, από τα κοπάδια που κινούνται ανεξέλεγκτα και κανείς δεν φαίνεται να ενοχλείται. Παρά τις επανειλημμένες διαμαρτυρίες και υπομνήματα δεν έχει ληφθεί ακόμη κανένα μέτρο».

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ