Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024 12:15
Τελευταία Ενημέρωση: 06 Οκτωβρίου 2022
Πολιτισμός

Πρώτη ατομική έκθεση ζωγραφικής της Βίκυς Χριστοπούλου

Off

Στον εκθεσιακό χώρο του Πολυχώρου «Δημ. Χατζής» εγκαινιάστηκε το απόγευμα της Τετάρτης και εκτίθεται στο κοινό η πρώτη ατομική έκθεση ζωγραφικής της Βίκυς Χριστοπούλου.

Πρόκειται όπως η ίδια αναφέρει για μία αναδρομική έκθεση στην οποία περιλαμβάνονται έργα με λάδι και ακρυλικά σε καμβά και σε ξύλο. Η Β. Χριστοπούλου έχει λάβει μέρος με έργα της σε πολλές ομαδικές εκθέσεις στο παρελθόν, επέλεξε όμως φέτος με τη συνεργασία του Πνευματικού Κέντρου του Δ. Ιωαννιτών, να κάνει την πρώτη της ατομική έκθεση, στα εγκαίνια της οποίας έδωσε το παρών πλήθος κόσμου.

Η αντιδήμαρχος, αρμόδια για θέματα Πολιτισμού και πρόεδρος του ΠΚΔΙ Ελ. Ακονίδου αναφέρθηκε στην καλλιτεχνική διαδρομή της κας Χριστοπούλου, που υπήρξε μαθήτρια του Εικαστικού Εργαστηρίου του Δήμου Ιωαννιτών από την πρώτη του κιόλας χρονιά, το 1986.

Ολοκλήρωσε το Λύκειο όπου ακολούθησε τον κλάδο Εφαρμοσμένων Τεχνών, μαθαίνοντας Γραμμικό και Ελεύθερο Σχέδιο από τον σημαντικό ζωγράφο, Γιώργο Μήτση.

Σπούδασε δημοσιογραφία στην Αθήνα όπου και εργάστηκε ως δημοσιογράφος. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της καλλιτεχνικής ομάδας ‘Τεχνοχώρος που δρούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Περιστερίου, στην Αθήνα. Συμμετείχε σε ομαδικές εκθέσεις και εικαστικά δρώμενα. Ασχολήθηκε επίσης με την αναπαλαίωση μικροεπίπλων και άλλων αντικειμένων, προσθέτοντάς τους εικαστικές παρεμβάσεις.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως και το Σάββατο 15 Οκτωβρίου.

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι: 10π.μ. με 1μ.μ. και 6μ.μ. με 9μ.μ. όλες τις ημέρες.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ