Τελευταία Νέα

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023 04:06
Τελευταία Ενημέρωση: 10 Φεβρουαρίου 2023
Πολιτισμός

Με ευχές για μία ακόμα καλύτερη χρονιά

Off

Οι ενήλικες χορευτές του Τμήματος Παραδοσιακών Χορών του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών διοργάνωσαν μια εκδήλωση κοπής πίτας με ευχές για το 2023.

«Μια νέα χρονιά που ξεκινά με αισιοδοξία αφού φαίνεται ότι ο κίνδυνος από την πανδημία, αν και παραμένει, δείχνει να είναι αισθητά μειωμένος επιτρέποντας στους συλλόγους να ανακτήσουν αρκετό από το έδαφος, που χάθηκε από την υποχρεωτική υπολειτουργία ουσιαστικά τριών ετών» σημειώνουν τονίζοντας ότι το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών κατά την περσινή χρονιά (2022), έτος προσπάθειας ανάκαμψης των συλλόγων, τηρώντας όλες τις υγειονομικές διαστάσεις κατάφερε να πραγματοποιήσει ένα μεγάλο αριθμό παρουσιών, δείχνοντας και προτείνοντας τρόπους επαναλειτουργίας στο νέο περιβάλλον που διαμορφωνόταν. Αυτές έφτασαν τον αριθμό των 22, σε διάφορες περιπτώσεις: διοργάνωση δύο Φεστιβάλ για την Μικρά Ασία, παράσταση στην Βουλή των Ελλήνων, συμμετοχή σε τελετουργικά διεθνών αγώνων, υποδοχή και παράσταση στον Πατριάρχη, παρελάσεις κλπ. Ήταν ένα στοιχείο που επεσήμαναν ιδιαίτερα οι υπεύθυνοι των συγκεκριμένων Τμημάτων του Συγκροτήματος, εκπαιδευτικοί Φυσικής Αγωγή Ηλίας Γκαρτζονίκας και Νίκος Νούσιας στην αρχή της εκδήλωσης, συγχαίροντας και ευχαριστώντας τους χορευτές για την υπεύθυνη στάση τους, από την αρχή της πανδημίας.

Από την πλευρά τους τόσο η Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου και Αντιδήμαρχος Ιωαννιτών Ελένη Ακονίδου, όσο και ο Αντιδήμαρχος Βαγγέλης Πήχας εξήραν τη μακρόχρονη και συνεπή πορεία όλων των μαθητών- χορευτών του Τμήματος.

Ακολούθησε,παραδοσιακό γλέντι υπό τη μουσική συνοδεία των Γιώργου Πατσούρα, Μιχάλη Μπραχόπουλου, Διαμαντή Παπαναστασίου, Βασίλη Τσίκα και Σαράντη Δράμαλη.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ