Τελευταία Νέα

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023 04:09
Τελευταία Ενημέρωση: 11 Απριλίου 2023
Επικαιρότητα

Δεν τη λες και επιτυχημένη τη διημερίδα…

Off

Οι δύο φωτογραφίες από διαφορετικές γωνίες που δημοσιεύουμε σήμερα είναι από την πρώτη ημέρα της διημερίδας που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Ιωαννίνων, για τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα την Παρασκευή και το Σάββατο αντίστοιχα στην πόλη μας.

Δε χρειάζεται να εξηγήσουμε κάτι περισσότερο από αυτό που αποτυπώθηκε στο φωτογραφικό φακό σχετικά με τη συμμετοχή των άμεσα ενδιαφερόμενων στην διημερίδα, καθώς ειδικά την Παρασκευή, ήταν ελάχιστοι όσοι βρέθηκαν στο Epirus Palace για να την παρακολουθήσουν. Το πρωί του Σαββάτου αντίστοιχα, η συμμετοχή ήταν κατά τι μεγαλύτερη, αλλά σε καμία περίπτωση τέτοια που να δικαιολογεί οποιονδήποτε πανηγυρισμό για την ανταπόκριση των μελών του Επιμελητηρίου και δη των μικρομεσαίων επιχειρηματιών της πόλης που στενάζουν κάτω από τη δυσβάσταχτη οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει.

Απεναντίας, μάλλον έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται δικαιωμένοι όλοι εκείνοι που επέκριναν τη διοίκηση του Επιμελητηρίου και προσωπικά τον πρόεδρό του κ. Δημητρίου, για την επιλογή του να υποστηρίξει μία διημερίδα, η αποτυχία της οποίας σε σχέση με τη συμμετοχή των επιχειρήσεων ήταν εκ προοιμίου προδιαγεγραμμένη, δαπανώντας μάλιστα και ένα αξιοσέβαστο ποσό από τα ταμειακά διαθέσιμα του Επιμελητηρίου.

Για τον ίδιο τον κ. Δημητρίου μάλιστα τα ερωτήματα είναι πολλά περισσότερα αφού η χρονική στιγμή της διοργάνωσης της διημερίδας, άρα και οι δαπάνες που προέκυψαν, έγιναν σε μία προεκλογική περίοδο με τον ίδιο να είναι υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων με το ΠΑΣΟΚ, παραμένοντας σχεδόν πεισματικά στη θέση του προέδρου του Επιμελητηρίου, ενώ θα έπρεπε (χωρίς να υποχρεούται ως την προκήρυξη των εκλογών) να έχει υποβάλει την παραίτησή του για λόγους ηθικής τάξης και απέναντι στο θεσμό που εκπροσωπεί, αλλά και απέναντι στους συνυποψηφίους του στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ