Επικαιρότητα

Άρχισε το πρόγραμμα στείρωσης και εμβολιασμού

Off

Κτηνίατροι -εθελοντές από όλη την Ελλάδα- στειρώνουν εμβολιάζουν και σημαίνουν όλα τα αδέσποτα σκυλιά (αρσενικά και θηλυκά) του Δήμου Ζηρού, προσφέροντας κτηνιατρική φροντίδα υψηλού επιπέδου.

Οι κτηνιατρικές υπηρεσίες παρέχονται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο ΚΠΕ Φιλιππιάδας, από τις 7 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα. Η δράση ζωοφιλίας η οποία πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Save a Greek Stray (S.G.S) θα διαρκέσει μέχρι και την Τετάρτη 26 Απριλίου.

«Με την ευκαιρία της δράσης απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους συνδημότες και κατοίκους του Δήμου μας, φίλους των ζώων, να επισκεφθούν τον χώρο, να ενημερωθούν και να παρακολουθήσουν την παροχή των δωρεάν υπηρεσιών στα αδέσποτα σκυλιά.

Επίσης όσοι πολίτες έχουν αναλάβει τη φροντίδα του αδέσποτου σκύλου της γειτονιάς τους μπορούν να τα πηγαίνουν στον χώρο της δράσης, ενώ όσοι δεν έχουν τρόπο να τα μετακινήσουν μπορούν να επικοινωνούν με τον Δήμο Ζηρού και θ’ αναλάβει ο Δήμος τη μεταφορά τους» αναφέρεται από τον Δήμο. Ακόμη, όσοι μπορούν να υποδείξουν αδέσποτα σκυλιά που συχνάζουν σε συγκεκριμένες τοποθεσίες της  περιοχής μας καλούνται να έρθουν σε επικοινωνία με τον Δήμο στα τηλέφωνα: 2683 360600 (Γραμματεία Δήμου) -2683 360670 (κα Νάσση). Σημειώνεται ότι παράλληλα με τη δράση υπάρχει εκπαίδευση και ενημέρωση παιδιών και νέων σχετικά με τη ζωοφιλία.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ