Πολιτικό Ρεπορτάζ

ΣΤΗΝ ΕΛΕΟΥΣΑ Ο Ι. ΤΣΙΜΑΡΗΣ Η αξία της συμμετοχής στις εκλογές

Off

Σε ένα ακροατήριο αποτελούμενο από κατοίκους του Δήμου Ζίτσας, φίλους του ΠΑΣΟΚ αλλά όχι μόνο, ο υποψήφιος Βουλευτής Ιωαννίνων με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Γιάννης Τσίμαρης ανέπτυξε το βράδυ της Τρίτης από την Ελεούσα, τις προγραμματικές θέσεις του κόμματος σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο και μίλησε για την πρόκληση που έχει μπροστά του το ΠΑΣΟΚ, ώστε να είναι ο καταλύτης των πολιτικών εξελίξεων της επόμενης ημέρας των εκλογών.

Η ομιλία του κ. Τσίμαρη επικεντρώθηκε στην αξία της συμμετοχής καταρχάς των πολιτών στην μεγαλύτερη γιορτή της Δημοκρατίας, που είναι οι εκλογές, παράλληλα όμως και στην ευκαιρία που και ιστορική αναγκαιότητα, να σταλεί ένα ισχυρό μήνυμα υποστήριξης του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής και του Νίκου Ανδρουλάκη για τη συνέχεια.

«Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής δεν κατεβαίνει στις εκλογές της 21ης Μαΐου για να καταγράψει την εκλογική του δύναμη, αλλά γιατί αποτελεί τη μοναδική αξιόπιστη πολιτική λύση στη σοσιαλδημοκρατία και την κεντροαριστερά στη χώρα. Μία δύναμη υπευθυνότητας και αξιοπιστίας απέναντι στο επιτελικό και ανεύθυνο, όπως αποδείχθηκε, Κράτος του Κυρ. Μητσοτάκη και απέναντι στον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ, που αδυνατώντας να καταθέσει μία αξιόπιστη και ρεαλιστική προγραμματική πρόταση, επενδύει στα συνθήματα και καπηλεύεται την πολιτική παρακαταθήκη του Ανδρέα Παπανδρέου. Είναι ιστορική η αναγκαιότητα και η ευκαιρία ταυτόχρονα για τη χώρα, ο λαός να δώσει ένα ισχυρό ποσοστό στο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής και τη δύναμη να επηρεάσει και να καθορίσει τις πολιτικές εξελίξεις, με γνώμονα τους άξονες της προγραμματικής του πρότασης», ανέφερε ο κ. Τσίμαρης.

Η ομιλία του υποψήφιου Βουλευτή Ιωαννίνων επικεντρώθηκε στη συνέχεια σε ζητήματα τοπικού χαρακτήρα που σχετίζονται αφενός με τα προβλήματα και την υστέρηση σε διάφορους τομείς της οικονομικής δραστηριότητας κατά κύριο λόγο και με τις αναπτυξιακές προοπτικές της περιοχής, που βασίζονται στην ενίσχυση της πρωτογενούς παραγωγής, στην ολοκλήρωση των βασικών υποδομών, όπως η Ιόνια Οδός και μακροπρόθεσμα η σιδηροδρομική σύνδεση της Ηπείρου και με την αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων για την τουριστική ανάπτυξη.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ