Τελευταία Νέα

Δωμάτιο στις Εστίες… για δύο χρόνια
Τη νέα νομοθεσία αξιοποιεί ο Δήμος για την Κυρά Φροσύνη
Συνεχίζονται οι απόπειρες εξαπάτησης για δήθεν εξόφληση λογαριασμών από την Περιφέρεια Ηπείρου
H Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας σε βιομηχανία και λιανεμπόριο
ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΡΟΠΗΣ ΤΖΟΥΦΗ Άμεση επίλυση των προβλημάτων των σχολικών τροχονόμων
Πρωτοβουλίες για την προστασία των κοινόχρηστων χώρων
ENERGEAN Η Carlyle εξαγοράζει τo χαρτοφυλάκιο σε Αίγυπτο, Ιταλία και Κροατία
Πάνω από 13.000 εγγραφές και 5.461 συνεντεύξεις
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΓΚΑΝΗ Έκθεση Ευρωπαϊκών μεταλλίων και παρασήμων
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Προχωράνε οι εργασίες στο Κέντρο για το Παιδί
Χωρίς νερό τα ψηλά σημεία του Κατσικά και της Ανατολής
29 ΙΟΥΝΙΟΥ Συναυλία της χορωδίας Bellevue Presbyterian Church Sanctuary Chorus
Μήνυμα αλληλεγγύης από το Φεστιβάλ «Το Κοινό μας Σπίτι»
Οι παλιές ανάγκες, τα μεγάλα έργα και η παραίτηση από τον σχεδιασμό
Τα του Καίσαρος…
Σάββατο 22 Ιουνίου 2024 10:53
Τελευταία Ενημέρωση: 11 Μαΐου 2023
Πολιτικό Ρεπορτάζ

ΣΤΗΝ ΕΛΕΟΥΣΑ Ο Ι. ΤΣΙΜΑΡΗΣ Η αξία της συμμετοχής στις εκλογές

Off

Σε ένα ακροατήριο αποτελούμενο από κατοίκους του Δήμου Ζίτσας, φίλους του ΠΑΣΟΚ αλλά όχι μόνο, ο υποψήφιος Βουλευτής Ιωαννίνων με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Γιάννης Τσίμαρης ανέπτυξε το βράδυ της Τρίτης από την Ελεούσα, τις προγραμματικές θέσεις του κόμματος σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο και μίλησε για την πρόκληση που έχει μπροστά του το ΠΑΣΟΚ, ώστε να είναι ο καταλύτης των πολιτικών εξελίξεων της επόμενης ημέρας των εκλογών.

Η ομιλία του κ. Τσίμαρη επικεντρώθηκε στην αξία της συμμετοχής καταρχάς των πολιτών στην μεγαλύτερη γιορτή της Δημοκρατίας, που είναι οι εκλογές, παράλληλα όμως και στην ευκαιρία που και ιστορική αναγκαιότητα, να σταλεί ένα ισχυρό μήνυμα υποστήριξης του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής και του Νίκου Ανδρουλάκη για τη συνέχεια.

«Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής δεν κατεβαίνει στις εκλογές της 21ης Μαΐου για να καταγράψει την εκλογική του δύναμη, αλλά γιατί αποτελεί τη μοναδική αξιόπιστη πολιτική λύση στη σοσιαλδημοκρατία και την κεντροαριστερά στη χώρα. Μία δύναμη υπευθυνότητας και αξιοπιστίας απέναντι στο επιτελικό και ανεύθυνο, όπως αποδείχθηκε, Κράτος του Κυρ. Μητσοτάκη και απέναντι στον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ, που αδυνατώντας να καταθέσει μία αξιόπιστη και ρεαλιστική προγραμματική πρόταση, επενδύει στα συνθήματα και καπηλεύεται την πολιτική παρακαταθήκη του Ανδρέα Παπανδρέου. Είναι ιστορική η αναγκαιότητα και η ευκαιρία ταυτόχρονα για τη χώρα, ο λαός να δώσει ένα ισχυρό ποσοστό στο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής και τη δύναμη να επηρεάσει και να καθορίσει τις πολιτικές εξελίξεις, με γνώμονα τους άξονες της προγραμματικής του πρότασης», ανέφερε ο κ. Τσίμαρης.

Η ομιλία του υποψήφιου Βουλευτή Ιωαννίνων επικεντρώθηκε στη συνέχεια σε ζητήματα τοπικού χαρακτήρα που σχετίζονται αφενός με τα προβλήματα και την υστέρηση σε διάφορους τομείς της οικονομικής δραστηριότητας κατά κύριο λόγο και με τις αναπτυξιακές προοπτικές της περιοχής, που βασίζονται στην ενίσχυση της πρωτογενούς παραγωγής, στην ολοκλήρωση των βασικών υποδομών, όπως η Ιόνια Οδός και μακροπρόθεσμα η σιδηροδρομική σύνδεση της Ηπείρου και με την αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων για την τουριστική ανάπτυξη.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ