Επικαιρότητα

ΓΙΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΤΗΣ «ΔΩΔΩΝΗΣ» Crystal Taste Award και Χρυσά Αστέρια

Off

Για ακόμα μια χρονιά προϊόντα της «Δωδώνης» διακρίθηκαν στο πλαίσιο του διαγωνισμού Superior Taste Awards, του Διεθνούς Ινστιτούτου Γεύσης, ενός κορυφαίου ανεξάρτητου οργανισμού για την προώθηση και αναγνώριση τροφίμων και ποτών ανώτερης γεύσης.

Με την ανώτατη διάκριση γεύσης (3 χρυσά αστέρια) και με βαθμολογία πάνω από 90% διακρίθηκαν η Φέτα Π.Ο.Π ΔΩΔΩΝΗ και το DODONI Authentic Greek Yogurt 2%, το οποίο έλαβε συμπληρωματικά και το Crystal Taste Award καθώς απέσπασε για 3η συνεχόμενη χρονιά 3 χρυσά αστέρια, «αντικατοπτρίζοντας την συνεχής επιδίωξη της ΔΩΔΩΝΗ για αριστεία και την ικανότητά της να προσφέρει με συνέπεια μια απαράμιλλη γευστική εμπειρία», όπως αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρίας.

Επιπλέον, με την ανώτατη διάκριση των 2 αστεριών, ξεχώρισαν προϊόντα όπως το Γαλοτύρι ΔΩΔΩΝΗ, το ΔΩΔΩΝΗ πρόβειο γιαούρτι και η διαχρονική ΔΩΔΩΝΗ Κεφαλογραβιέρα Π.Ο.Π.

Ο Μιχάλης Παναγιωτάκης, CEO της ΔΩΔΩΝΗ δήλωσε σχετικά με τις νέες βραβεύσεις: «Είμαστε πολύ περήφανοι για τις διακρίσεις που λάβαμε από έναν τόσο καταξιωμένο θεσμό όπως τα Superior Taste Awards  καθώς αποτελούν απόδειξη της ακλόνητης αφοσίωσης όλης της οικογένειας της ΔΩΔΩΝΗ για κάθε ένα προϊόν που παράγουμε. Δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε τα υψηλότερα πρότυπα γεύσης, ποιότητας και παράδοσης, διασφαλίζοντας ότι οι πελάτες μας απολαμβάνουν τις καλύτερες ελληνικές γαλακτοκομικές απολαύσεις σε κάθε άκρη της γης».

Related Posts

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ