Επικαιρότητα

Πιο κοντά το έργο ανάπλασης στο Πάρκο Πυρσινέλλα

Off

Μέχρι το τέλος καλοκαιριού αναμένεται να έχει ξεκινήσει η ανάπλαση στο Πάρκο Πυρσινέλλα. Στο έργο αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Δημήτρης Παπαγεωργίου τονίζοντας ότι αφορά σε έναν εμβληματικό χώρο που είναι ορόσημο για τους πολίτες και θα οδηγήσει στη δημιουργία ενός λειτουργικού χώρου συγκέντρωσης και αναψυχής.

«Το Πάρκο Πυρσινέλλα αποτελεί τον πνεύμονα του λεκανοπεδίου Ιωαννίνων και μέσα από τη συνολική παρέμβαση που θα γίνει θα ανακτήσει την αίγλη του και θα μετατραπεί σε ένα χώρο αναψυχής, αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων», κατέληξε ο Δήμαρχος.

Η μελέτη προβλέπει μεταξύ άλλων την ανακατασκευή των δύο κεντρικών εισόδων του πάρκου, τον  επανασχεδιασμό δικτύου διαδρομών, τη δημιουργία εκπαιδευτικών κήπων και γηπέδου με χλοοτάπητα όπως και υπαίθριου γυμναστηρίου, την κατασκευή πάρκου ζώων συντροφιάς, την δημιουργία χώρου στάσης και πολιτιστικών δραστηριοτήτων περιμετρικά της μεγάλης λίμνης καθώς και την λειτουργία  παιδικής χαράς. Το κεντρικό κτίριο θα αξιοποιηθεί ως εστιατόριο – καφέ χωρίς πρόσθετες κατασκευές.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ