Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024 12:49
Τελευταία Ενημέρωση: 08 Σεπτεμβρίου 2023
Επικαιρότητα

ΣΤΟ ΔΑΦΝΟΦΥΤΟ 82χρονος δέχθηκε επίθεση από αδέσποτο σκύλο

Off

Τον χάρο με τα μάτια του είδε ένας 82χρονος μόνιμος κάτοικος στο Δαφνόφυτο του δήμου Ζίτσας στα μέσα Ιουνίου, όταν δέχθηκε επίθεση από αδέσποτο σκύλο, ένα από τα πολλά αδέσποτα του χωριού τα οποία μάλιστα φρόντιζε και ο ίδιος όπως και οι υπόλοιποι κάτοικοι του χωριού.

Το συμβάν όμως και ο κίνδυνος για τη ζωή του 82χρονου ξεπέρασε κάθε ανεκτό όριο καθώς αυτό αποτυπώνεται στις σοκαριστικές φωτογραφίες λίγες στιγμές μετά την επίθεση που δέχθηκε ο κ. Νικόλαος Μπούνας, με την κόρη του Αικατερίνη Καπέρδα να αναφέρεται στις δραματικές στιγμές για τον πατέρα της που λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του. Διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων όπου παρέμεινε για νοσηλεία για μία εβδομάδα ενώ χρειάστηκε να περάσει σχεδόν ένας μήνας, για να μπορέσει να σταθεί και πάλι στα πόδια του. Όπως ανέφερε η κα Καπέρδα μιλώντας στο ITV τα δαγκώματα που δέχθηκε από τον αδέσποτο σκύλο λίγο έλειψε να του προκαλέσουν ακαριαίο θάνατο καθώς ένα εξ αυτών έφτασε σε απόσταση χιλιοστού από τον βηματοδότη που έχει ως καρδιοπαθής.

«Είναι μία κατάσταση που διαρκώς γίνεται και χειρότερη και στο Δαφνόφυτο και σε άλλα χωριά, χωρίς να λαμβάνεται ιδιαίτερη μέριμνα από κανέναν. Ο δήμος Ζίτσας κινητοποιήθηκε μετά το περιστατικό αφού περισυνέλεξε το ζώο που επιτέθηκε στον πατέρα μου, όμως στο χωριό παραμένουν και άλλα αδέσποτα που έχουν επιτεθεί και σε άλλους κατοίκους αλλά και σε οικόσιτα σκυλιά. Όλοι τα αγαπούν και τα ταΐζουν αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να συμφωνήσουμε ότι η ανθρώπινη ζωή μετρά περισσότερο από οτιδήποτε άλλο», ανέφερε μεταξύ άλλων η κα Καπέρδα.

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ