Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024 09:47
Τελευταία Ενημέρωση: 24 Οκτωβρίου 2023
Εκδηλώσεις

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Υποδοχή πρωτοετών και φοιτητών Erasmus+

Off

Με μεγάλη συμμετοχή έγινε στο Συνεδριακό Κέντρο «Κάρολος Παπούλιας» του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, η εκδήλωση υποδοχής πρωτοετών φοιτητών- φοιτητριών ακαδημαϊκού έτους 2023- 2024.

Εκπρόσωποι των υπηρεσιών και των δομών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων υποδέχθηκαν και ενημέρωσαν τους νεοεισερχόμενους φοιτητές και φοιτήτριες για τις δράσεις και τις υπηρεσίες που παρέχουν κατά τη διάρκεια της φοιτητικής ζωής τους και οι εκπρόσωποι των φοιτητικών ομάδων υποδέχθηκαν τους συμφοιτητές και τις συμφοιτήτριές τους για τις δράσεις πολιτισμού και εθελοντισμού που αναπτύσσουν.

Στη γιορτή καλωσορίσματος των νέων φοιτητών και φοιτητριών παρευρέθησαν η Πρύτανης, οι Αντιπρυτάνεις, μέλη της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων καθώς και μέλη του ακαδημαϊκού και διοικητικού προσωπικού.

Σ’ ένα γεμάτο αμφιθέατρο, η Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Καθηγήτρια Άννα Μπατιστάτου παρέδωσε αναμνηστικά δώρα στους επιτυχόντες και επιτυχούσες που κατέλαβαν την πρώτη θέση κατάταξης στα Τμήματα, ευχήθηκε καλή πρόοδο στους νέους φοιτητές και φοιτήτριες και τους παρότρυνε να έχουν ανοικτούς ορίζοντες στη γνώση και τη μάθηση.  Στο εορταστικό κλίμα της εκδήλωσης συνέτεινε και η υποδοχή των εισερχόμενων Erasmus+ φοιτητών και φοιτητριών σε ειδική τελετή που προηγήθηκε. Η Διεύθυνση Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων και οι Τμηματικά Υπεύθυνοι του προγράμματος Erasmus+ υποδέχτηκαν με χαρά  φοιτητές και φοιτήτριες από ιδρύματα ανώτατης εκπαίδευσης από τη Γαλλία, την Ισπανία, τη Ρουμανία κ.ά., που θα φοιτήσουν στα Τμήματα του Πανεπιστημίου μας κατά το τρέχον χειμερινό εξάμηνο.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν μέλη του Φοιτητικού Δικτύου Erasmus – ESN Ioannina και μαζί  με εκπροσώπους των φοιτητικών ομάδων, ενημέρωσαν τους φοιτητές για θέματα καθημερινότητας και ένταξής τους στην πανεπιστημιακή φοιτητική κοινότητα.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ