Εκδηλώσεις

Εκδήλωση για το τρίπτυχο «Υγεία – Παιδεία – Ασφάλεια»

Off

Υγεία – Παιδεία – Ασφάλεια. Τα τρία αυτά σημαντικά αγαθά, η σημερινή προβληματική, καθώς και η αυριανή ιδανική τους εικόνα, θα τεθούν στο επίκεντρο εκδήλωσης, υπό τον τίτλο «Υγεία – Παιδεία – Ασφάλεια», που συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Ηπείρου, ο Δήμος Ιωαννιτών, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αποφοίτων Ιεροδιδασκαλείου Βελλάς και η Ένωση Αποφοίτων Ιεροδιδασκαλείου Βελλάς.

Η εκδήλωση, θα λάβει χώρα την Τετάρτη 27 Ιουνίου και από 19:00 μέχρι 21:00, στο ξενοδοχείο «Du Lac», με σημαντικούς ομιλητές οι οποίοι θα αναπτύξουν επίκαιρα θέματα, καθώς και ειδικές παρεμβάσεις, από ανθρώπους που γνωρίζουν εκ των έσω τι σημαίνει Υγεία – Παιδεία – Ασφάλεια.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Βελλαΐτη Στέφανου Φούσα, ε. Καθηγητή, Συντονιστή Τομέα Καρδιάς και Μονάδας Εγκεφαλικού στο «Ιασώ General» και τέως προέδρου της Ελληνικής Εταιρείας Καρδιολογίας.

Ο Καθηγητής κ. Φούσας, έχει αναλάβει και το ρόλο του συντονιστή της εκδήλωσης, μαζί με τον δημοσιογράφο του Πάνο Σόμπολο, που είναι γνώστης του κεφαλαίου «Ασφάλεια».

Το «παρών» στην εκδήλωση, θα δώσουν, μεταξύ άλλων, ο Γεώργιος Πατούλης, πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (Ι.Σ.Α.), πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.) και Δήμαρχος Αμαρουσίου, ο οποίος θα μιλήσει για την Υγεία και τον Ιατρικό Τουρισμό, καθώς πρωτοστατεί στην ανάδειξη της χώρας μας, ως προορισμού εξωσωματικής γονιμοποίησης και ο Αθανάσιος Γκόντοβος, Καθηγητής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ο οποίος θα μιλήσει για την Παιδεία και τα Ιδιωτικά Πανεπιστήμια Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα.

Ως εκπρόσωποι των κομμάτων που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση, θα μιλήσουν ο Ιωάννης Στέφος, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Ιωαννίνων, ο Βασίλειος Οικονόμου, Βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας και ο Δημήτριος Κρεμαστινός, αντιπρόεδρος της Βουλής, Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, τέως Υπουργός, Καθηγητής Καρδιολογίας.

Ειδικές Παρεμβάσεις, θα κάνουν οι: Χρήστος Μασαλάς, πρώην Πρύτανης Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, o καταξιωμένος δικηγόρος Αθηνών Αντώνιος Φούσας, πρώην Υπουργός και ο Ιωάννης Γουδέβενος, Καθηγητής Ιατρικής, εκλεγείς Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Καρδιολογίας (ΕΚΕ).

Εξάλλου, η Ελληνική Εταιρεία Καρδιολογίας, έχει συμβάλλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη του συνεδριακού τουρισμού στα Ιωάννινα, φέρνοντας στην πόλη σημαντικά συνέδρια, με διεθνή απήχηση. Αποτέλεσμα και αυτών των προσπαθειών, είναι η ανάδειξη των Ιωαννίνων, σε κορυφαίο ιατρικό περιφερειακό προορισμό.

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου