Αθλητικά

Απόφαση σταθμός για τις υποδομές

Off

Μεγάλης σημασίας και όχι μόνο για συμβολικούς λόγους ήταν η αποδοχή της πρότασης Χριστοβασίλη, για τη συνέχιση της παροχής δυνατότητας στις ομάδες υποδομών του ΠΑΣ, του Λεβαδειακού και του Απόλλωνα, να συνεχίσουν να υπάρχουν στα πρωταθλήματα που αγωνίστηκαν. Και οι δύο ομάδες του ΠΑΣ στην Κ15 και στην Κ17 θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Σούπερ Λίγκα 1.

 Η απόφαση αυτή θεωρείται εξαιρετικά σημαντική για τους Γιαννιώτες γιατί σε διαφορετική περίπτωση μία φουρνιά παικτών, που έχουν αξιόλογη πορεία τα τελευταία χρόνια, θα πήγαινε χαμένη, ενώ θα δημιουργούντα παράλληλα και αρνητικό κλίμα για την προσέλκυση νέων παικτών για τις υποδομές, όχι μόνο από τα Γιάννενα και την Ήπειρο αλλά και από την ευρύτερη περιοχή της Δυτ. Ελλάδας.

«Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 ανακοινώνει ότι μετά από προσπάθειες και πρωτοβουλίες της για τη συνέχιση των πρωταθλημάτων υποδομών αλλά και τη διασφάλιση της υπάρχουσας σημαντικής αυτής δομής των ομάδων, εξασφάλισε τη συμμετοχή των ομάδων Κ15 και Κ17 στο πρωτάθλημα υποδομών της SUPER LEAGUE Ελλάδας. Αντίστοιχα η Κ19 θα συμμετάσχει στο υπάρχον και προβλεπόμενο πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE 2, ενώ η Κ16 του ΠΑΣ θα συνεχίσει κανονικά τη λειτουργία της ως μεταβατικό στάδιο των ποδοσφαιριστών της Κ15, στην Κ17», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

 

Στη Ντνίπρο ο Κούζικ

Χθεσινό δημοσίευμα του «Φωτός» στο μεταξύ αναφέρει, ότι ο Όρεστ Κούζικ, που αγωνίστηκε από τον Ιανουάριο ως δανεικός από τον ΠΑΣ στη Ντνίπρο της Ουκρανίας, κερδίζοντας μάλιστα την επιστροφή της στην πρώτη κατηγορία, δεν πρόκειται να επιστρέψει στα Γιάννενα.

Ο νεαρός ουκρανός που δεν κατάφερε να αρπάξει τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν λογικά, θα μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΣ, ώστε να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της αρεσκείας του.

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου