Επικαιρότητα

ΘΩΜΑΣ ΜΠΕΓΚΑΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ διατήρησε ένα πολύ σημαντικό ποσοστό

Off

Η καθαρή νίκη της Ν.Δ, το υψηλό ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ και τοπικά και κεντρικά, αλλά και η απουσία πλέον της Χρυσής Αυγής από τη σύνθεση του Κοινοβουλίου ήταν τα σημαντικότερα στοιχεία της εκλογικής αναμέτρησης της Κυριακής, σύμφωνα με τον δήμαρχο Θ. Μπέγκα. Μιλώντας στο ITV, ο κ. Μπέγκας έκανε μία συνολική αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος και της νίκης της Ν.Δ ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στις αναγκαίες εξελίξεις που θα υπάρξουν στον ευρύτερο χώρο της σοσιαλδημοκρατίας στη χώρα.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ διατήρησε ένα πολύ σημαντικό ποσοστό και θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο τα επόμενα χρόνια στο χώρο των κομμάτων που μοιράζονται το σοσιαλιστικό όραμα. Είναι αξιοσημείωτο το ποσοστό του ΚΙΝΑΛ, όμως η επόμενη ημέρα χρειάζεται αρκετή περίσκεψη», ανέφερε αρχικά.Ο κ. Μπέγκας τόνισε, ότι η χώρα τυπικά έχει βγει από τα Μνημόνια, όμως η κατάσταση μόνο εύκολη δεν είναι για τη νέα κυβέρνηση, ειδικά λόγω των εξελίξεων στα εθνικά θέματα. Αναφορικά, τέλος με την μη εκπροσώπηση της Χ.Α στην ελληνική Βουλή, τόνισε, ότι πρόκειται για μία επιτυχία που πρέπει να πιστωθεί και στη Ν.Δ και στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι προφανές, ότι ένα μεγάλο τμήμα των ψηφοφόρων της επέστρεψε στη Ν.Δ, αλλά έπαιξε σημαντικό ρόλο και η δουλειά που έγινε από τη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία εκτόνωσε τον θυμό και την οργή των πολιτών, που επέλεξαν τη Χρυσή Αυγή στις εκλογές του 2015».

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

OAED

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου